Голямо състезание
до 9 дни
  • Балансираща подложка UNI PD_1005401 1
  • Балансираща подложка UNI PD_1005401 2
  • Балансираща подложка UNI PD_1005401 3
  • Балансираща подложка UNI PD_1005401 4
  • Балансираща подложка UNI PD_1005401 5
  • Балансираща подложка UNI PD_1005401 6

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Балансираща подложка UNI

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 1106313

Описание на продукта

Детайли

Заявено Баланс подложка за баланс е многофункционален масаж a балансиране помощ, който помощ практика пълен тяло a издигнете общ упражнения в по-високо ниво ниво. Балансиране мат има набор от използва. Редовно балансиране имате възможността да да укрепва мускули около ос на гръбначния стълб, Мускули седалищни части, бедра i телета. Вашият Фигура ще ще се оформи a тренировка в балансиране мат ще бъде радост За цялата семейство.
Балансиране Упражнение s баланс мат
Помпа, който е част от пакет, можете да промяна обем баланс подложки a по този начин това персонализиране на За вашия фитнес a нужди. Упражнение в по-малко напомпан баланс мат е по-предизвикателни. Балансиране помощи са страхотно за рехабилитация упражнения.
Балансиране мат в постоянна
Стоящи в мат - нестабилност балансиране подложки рационализира балансиране обучение. Идва на k укрепване на мускули, укрепване на глезените, телета a бедрата. Peace Нестабилност a По този начин, i степен трудност Можете да лесно проверете обхват инфлация баланс на подложката за балансиране. Стоящи (утъпкване) в балансиране мат, нека дали веднъж или и двете с двата крака, той има неговия масаж a акупресура значение - масаж са стимулиран важно възвратен точки в на стъпалата, който може да имат положителен Ефект на функцията на индивидуално органи a в подобряване на кръв циркулация.
Балансиране подложка в седене
На адрес седене - можете да използване на в всеки председател, стол (всеки място) v офис или вкъщи. Седящи места в баланс мат е в близост до седене в fitball (голям топка). Сесии в мат помага на правилно стойка тяло, допринася k укрепване на мускули a към фирма обратно.
Изчерпателен Упражнение s Баланс мат
Сесии - В легнало положение, лицеви опори, Клекове - балансиране мат може да Издигнете общ упражнения в по-високо ниво ниво. Куполна форма форма a неравномерност на продукта предоставени от отличен функционален обучение. Подложката (или две баланс помощи за всеки крак) използване на в упражнения клекове, ще увеличите Това ще увеличи натоварването a следователно i необходимата резултат. Ако практикувате седи - клекове за използване на fitball, място под всеки крак един балансиране подложка. На адрес същото упражнения можете да също така fitball Замяна на баланс с подложка. На адрес кликвания използване на две подложки под всеки ръка. Увеличаване на по този начин трудността на a ефективност на упражнението.
Баланс мат Ще оцените в заседнал живот работа, когато работа s PC, v офис, училище, вкъщи. Той ще използва Целият семейство.
Параметри Продукт:
  • Размери: Диаметър 34 см
  • Цвят: Синьо
  • Капацитет на натоварване: 120 кг
  • Материал: Fine PVC
Съдържание Опаковка е балансиране подложка a помпа k нагнетател.

Допълнителна информация

Производител Modom

Package info

Мнения

Все още не сме получили достатъчно рецензии за продуктa. Напишете рецензия на този продукт

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:
Търговец

Търговец

Bohemia Factory s.r.o., Бизнес идентификатор: 26361591
Jana Nepomuckého č.p. 93 93
Пощенски код: 25219, Chrášťany, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби