Голямо състезание
до 9 дни
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 1
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 2
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 3
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 4
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 5
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 6
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 7
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 8
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 9
  • Детски велосипед Freestyle зелен 14 PD_1691472 10

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Детски велосипед Freestyle зелен 14

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 1107387

Описание на продукта

Детайли

Детският спортен велосипед RoyalBaby Freestyle ще предизвика усмивка на лицето на всеки малък палавник. Велосипедът е с 14-инчови надуваеми колела с метални джанти, а благодарение на висококачествените гуми с 3D шарка можете да се движите с велосипеда извън пътя. Велосипедът е предназначен за деца с височина на тялото 95 см и повече. Велосипедът е с висококачествена стоманена рамка тип BMX и красива металическа боя, която веднага ще привлече вниманието на всички минувачи. На кормилото ще намерите ергономични нехлъзгащи се дръжки, звънец и две ръчни спирачки, чийто размер е адаптиран за малките детски ръчички. Удобното подплатено седло с дръжка за евентуална помощ от възрастен при обучението за каране се регулира по височина. Благодарение на затворения предпазен капак на веригата децата няма да изцапат панталоните си и няма опасност дрехите им да се заплетат в зъбните колела. То също така предпазва веригата от замърсяване. Включената в комплекта поставка за бутилка с напитка ще зарадва всеки малък велосипедист.
Запазването на равновесие е най-трудната част от карането на велосипед. Ето защо велосипедите RoyalBaby са оборудвани с подвижни странични колела. Те ще помогнат на всеки, който иска да се научи да кара колело. Те повишават безопасността и увереността на детето ви, без да се налага да се държи за седлото. Балансиращите колела ще помогнат на детето ви да започне да кара велосипед без страх и да се упражнява да върти педалите и да управлява без риск от опасни падания. След като се справят с управлението, можете просто да демонтирате страничните колела и децата ви да започнат истинското каране!
RoyalBaby е една от най-продаваните марки детски велосипеди в света и се продава в над 79 държави по света. RoyalBaby контролира стриктно качеството на използваните компоненти и всички велосипеди се произвеждат в съответствие с техническите стандарти на ISO. Детските велосипеди Royalbaby гарантират безопасно и приятно пътуване за всяко дете. Ще получите велосипеда в транспортна кутия, в която велосипедът е вече 95% сглобен от завода. След като разопаковате велосипеда от кашона, трябва само да следвате тези прости стъпки, които ще ви отнемат не повече от 30 минути: поставяне на кормилото, поставяне на седлото, монтиране на педалите и балансиране на колелата.
Техническо описание:Размер на колелата: 14 инча, надуваеми тръбиМатериал на рамката: стоманаТегло: 9,8 кгБрой предавки: 1 (на празен ход)Спирачки: предна и задна ръчна спирачка с лост на кормилотоРегулируема височина на седлото: 49 - 62 см (измерено от земята)Регулируема височина на кормилото: 66 - 73 смМинимален препоръчителен ръст на детето: 95 смЦялостна дължина на велосипеда: 97 см
Аксесоари:Предпазно покритие на веригата: даКолела за балансиране: да, сменяемиБумпер: не (бронята не е включена в снимките)Звънец за велосипед: даДържач за бутилка за напитки: да

Допълнителна информация

Производител RoyalBaby

Package info

Мнения

Все още не сме получили достатъчно рецензии за продуктa. Напишете рецензия на този продукт

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:
Търговец

Търговец

Bohemia Factory s.r.o., Бизнес идентификатор: 26361591
Jana Nepomuckého č.p. 93 93
Пощенски код: 25219, Chrášťany, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби