Голямо състезание
до 9 дни
  • Спасете колекцията на Уили 3DVD PD_1637443 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Спасете колекцията на Уили 3DVD

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 1107763

Описание на продукта

Детайли

Забавление, приключения и наблюдение на китове, които са спечелили публиката по целия свят. Самотно момче разбира пронизителните викове на кит-убиец, попаднал в капана на твърде малък резервоар в аквапарк, и решава да спаси Уили. В "Спаси Уили 2: Приключение у дома" момчето отново среща Уили, този път в новия му дом в океана. Когато обаче в него започва да изтича нефт, който впоследствие се запалва, Уили и семейството му трябва да бъдат спасени. В третото приключение, "Спасете Уили 3: Спасяване", китовете са застрашени от незаконен лов и само младият Джеси може да им помогне. Не пропускайте това тройно китово приключение!

Съотношение на страните 16:9

Премиери 1993, 1995, 1997 г.

Общо време за работа [мин] 108, 94, 82

Звук Чешки Dolby Digital 2.0 / Английски Dolby Digital 5.1

Субтитри Чешки, английски,Спасете Уили

Уили е красива косатка, затворена в твърде тесен аквариум в Тихоокеанския северозападен воден парк. През нощта тя вика семейството си, което се забавлява в близкия залив. Никой не разбира виковете и настроенията му - освен едно 12-годишно момче, което знае твърде добре какво означава да живееш без семейство. "Спаси Уили" е сладка и трогателна история за приятелството на едно момче и един кит. Когато момчето научава каква злощастна съдба очаква приятеля му, то измисля свой план и се бори с времето, за да върне Уили в естествения му дом. Критиците приветстват филма като много убедителна форма на забавление, а кинозрителите навсякъде се влюбват в главния герой - необикновена тритонна косатка.

Спасете Уили 2: Приключение Начало

Джеси, който се е сдобрил с приемното семейство Грийнууд, трябва да се справи със съществуването на внезапно открития си полубрат Елвис. Семейство Грийнуудс завежда двамата враждуващи братя на почивка на море, където Джеси се среща отново с Уили. Радостта от събирането обаче не трае дълго, тъй като катастрофа на танкер близо до брега заплашва не само Уили, но и цялото му семейство. Когато опасността ескалира максимално, Джеси трябва да мобилизира цялото си доверие, приятелство и вяра, за да се опита да върне Уили и братята и сестрите му при майка им и в открития океан. Той залага собствения си живот, вярвайки, че Уили ще бъде готов да отвърне със същата монета.

Спасете Уили 3: Спасяване

Най-добрият приятел на Уили, Джеси, работи с наставника си Рандолф по издирването на китове в отдалечените води край тихоокеанското крайбрежие. И точно тук Джеси се среща отново с тритонния си приятел... и се сдобива с нов приятел - Макс: десетгодишно момче, което споделя любовта на Джеси към китовете. Но бащата на Макс е рибар и за съжаление крие мистериозна тайна, която може да се окаже заплаха за Уили и цялото му семейство. За да гарантират безопасността си, Джеси и Марк трябва да се впуснат във вълнуваща спасителна мисия, която никога не би довела до успех без приятелство, смелост и любов.

Package info

Мнения

Все още не сме получили достатъчно рецензии за продуктa. Напишете рецензия на този продукт

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:
Търговец

Търговец

Bohemia Factory s.r.o., Бизнес идентификатор: 26361591
Jana Nepomuckého č.p. 93 93
Пощенски код: 25219, Chrášťany, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби