Голямо състезание
до 9 дни
  • Hütermann 02 аромадифузер бял 400ml - ултразвуков PD_1539490 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Hütermann 02 аромадифузер бял 400ml - ултразвуков

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка
В наличност: CZ Търговец: Bohemia Factory

Доставка за 9 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 7 дни
Ако транспорта отнеме повече от 16 дни

Код на продукта: 1109680

НАМАЛЕНИЕ:
88,03 лв.
Остават:
1 бр

Описание на продукта

Детайли

Настройте се вашия Начало Направете атмосфера комфорт a тишина и спокойствие чрез нашия овлажнител овлажнител на въздуха. Подходящ за ароматерапия, хромотерапия (терапия) използване на светлина), поради към неговия дизайн е този устройство i стилен интериор аксесоар.

Този устройство трансформира вода към глоба вода пара. Ако добавите към вода пара капки от от съществено значение на етерично масло, аромат дифузер е чрез действието на ултразвук се разпада в глоба микрочастици, който аромат вашия апартамент. Можете да получавате изберете, който ароматерапия ефект искате да се постигне. Канела вие да те успокояһттр://.......

Фина настройка вашия Начало Направете атмосфера комфорт a тишина и спокойствие чрез нашия овлажнител овлажнител на въздуха. Подходящ за ароматерапия, хромотерапия (терапия) използване на светлина), поради към неговия дизайн е този устройство i стилен интериор аксесоар.

Този устройство трансформира вода към глоба вода пара. Ако добавите към вода пара капки от от съществено значение на етерично масло, аромат дифузер е чрез действието на ултразвук се разпада в глоба микрочастици, който аромат вашия апартамент. Можете да получавате изберете, който ароматерапия ефект искате да се постигне. Канела вие да ви успокои a да ви развесели, Грейпфрут да се отървете от дразнене a гняв, аромат Евкалипт успокоява вашия умора a увеличаване на мозък дейност a плюс ще отблъсне комари. Ефекти ароматерапия са доказано, Миризма а именно засяга нашия настроение От всички сетива най-много. Като изберете от 7 цветове LED плюс достигнете хромотерапевтичен ефект (терапия) използване на цвят спектър).

Подходящ за спални, живот стаи, офиси, Йога клубове, фитнес a SPA центрове, масаж салони.

Контроли на устройството е много просто. Просто отвийте капака, попълнете с вода a капково напояване няколко капки 100 процент основни масло (не част от пакет).

Тих разходка:
Този Аромадифузер работи в принцип технология ултразвукова технология, a следователно е неговия операция много тихо. Тя няма да вие смущават в сън нито по време на упражнения йога.

Автоматичен система изключване:
Инструмент се самата се изключва, веднага щом на течност v това се изпарява. Няма опасност от така че опасност увреждане на на устройството.

Функционален бутони:
Светлина: Можете да Преглед на изберете между 7 цветове LED осветление. Можете да Преглед на изберете, дали към цветове ще постепенно промяна (преход) един към помежду си) или Преглед на чрез драскане бутон 'Light' за да изберете цвят, който ще вие повечето ви харесва. Чрез повторно посещение натискане на можете да избран цвят произволно да го промените. Всеки цвят е допълнително регулируем от ярък към dim сянка. Но също така имате възможност за LED напълно от За необезпокояван операция v през нощта.

Мъгла: Натиснете този бутон си можете да изберете време, след че ще дифузер да произвежда мъглив мъгла. Може да изберете между 1 час, 3 часове, 6 часове или може да да бъде устройство на Постоянно, към до до това активно изключено, или преди към от самата тя, автоматично, след това, след на флуид v това се изпарява.

- капацитет на резервоара: 400 ml (достатъчно така че в 8-10 часове създаване на мъглив мъгла)
- материал: пластмаса
- 7 Регулируем цветове LED
- обем на контейнера: 0,4l
- таймер: 1/3/6h/постоянно На
- захранване: електрическа мрежа захранване 230V / 24Vdc (част от пакет), 170 см вход кабел
- консумация на енергия: приблизително. 14W
- Размери: 17x18 cm

Package info

Мнения

Все още не сме получили достатъчно рецензии за продуктa. Напишете рецензия на този продукт

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:
Търговец

Търговец

Bohemia Factory s.r.o., Бизнес идентификатор: 26361591
Jana Nepomuckého č.p. 93 93
Пощенски код: 25219, Chrášťany, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби