Голямо състезание
до 9 дни
  • Hütermann Y01 аромадифузер 130ml черен - ултразвуков, USB PD_1539512 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Hütermann Y01 аромадифузер 130ml черен - ултразвуков, USB

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 1110191

Описание на продукта

Детайли

Настройте се вашия Начало Направете атмосфера комфорт a тишина и спокойствие чрез нашия овлажнител овлажнител на въздуха. Подходящ за ароматерапия, хромотерапия (терапия) използване на светлина), поради към неговия дизайн е този устройство i стилен интериор аксесоар.

Този устройство трансформира вода към глоба вода пара. Ако добавите към вода пара капки от от съществено значение на етерично масло, аромат дифузер е чрез действието на ултразвук се разпада в глоба микрочастици, който аромат вашия апартамент. Можете да получавате изберете, който ароматерапия ефект искате да се постигне. Канела вие да те успокояһттр://.......

Фина настройка вашия Начало Направете атмосфера комфорт a тишина и спокойствие чрез нашия овлажнител овлажнител на въздуха. Подходящ за ароматерапия, хромотерапия (терапия) използване на светлина), поради към неговия дизайн е този устройство i стилен интериор аксесоар.

Този устройство трансформира вода към глоба вода пара. Ако добавите към вода пара капки от от съществено значение на етерично масло, аромат дифузер е чрез действието на ултразвук се разпада в глоба микрочастици, който аромат вашия апартамент. Можете да получавате изберете, който ароматерапия ефект искате да се постигне. Канела вие да ви успокои a да ви развесели, Грейпфрут да се отървете от дразнене a гняв, аромат Евкалипт успокоява вашия умора a увеличаване на мозък дейност a плюс ще отблъсне комари. Ефекти ароматерапия са доказано, Миризма а именно засяга нашия настроение От всички сетива най-много. Постепенно преход 7 цветове LED плюс достигнете хромотерапевтичен ефект (терапия) използване на цвят спектър).

Подходящ за спални, живот стаи, офиси, Йога клубове, фитнес a SPA центрове, масаж салони.

Контроли на устройството е много просто. Просто отвийте капака, попълнете с вода a капково напояване няколко капки 100 процент основни масло (не част от пакет).
Натиснете Натискане на бутона устройство за да активирате - светва ще светне. LED който постоянно промяна на цветове a Аромат дифузер започва работа, Следваща натиснете за да изключите LED a за трети път натиснете устройство за изключване.

Тих разходка:
Този аромадифузер работи в принцип технология ултразвукова технология, a следователно е неговия операция много тихо. Тя няма да вие смущават в сън нито по време на упражнения йога.

- капацитет на резервоара: 130 ml (достатъчно така че в 3,5 часове създаване на мъглив мъгла)
- материал: пластмаса
- LED: промяна на постепенно цветове
- обем на контейнера: 130 мл
- захранване: USB 5V
- консумация на енергия: приблизително. 3W
- размери: 10x10 cm


Препоръчителен Купете USB захранване който не е v пакет.Смяна на тампони.Размяна на тампон се е направено ако е тампон много запушен с масло, или в промяна на изисква се аромат.

Package info

Мнения

Все още не сме получили достатъчно рецензии за продуктa. Напишете рецензия на този продукт

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:
Търговец

Търговец

Bohemia Factory s.r.o., Бизнес идентификатор: 26361591
Jana Nepomuckého č.p. 93 93
Пощенски код: 25219, Chrášťany, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби