Голямо състезание
до 9 дни
  • Миро Збирка - Симфоничен албум, CD PD_275891 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Миро Збирка - Симфоничен албум, CD

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 1110429

Описание на продукта

ДетайлиCD Miro žbirka - Симфоничен албум

Есен в знака на "Есенна любов" и други хитове на Мира Жирка на концерти и на компактдиска със симфоничния оркестър. Продажбите на билети за Symphonic Tour вече започнаха.

Симфонично турне и Симфоничен албум – така се казва есенното турне на Мира Жирка и чисто новият му диск, който записва със Симфоничния оркестър Cappella Istropolitana в Братислава.

Дискът е издаден в два варианта (луксозно издание с DVD с концерт в Общинския дом в Прага и отделен компактдиск). Комбинацията от братиславския оркестър Capella Istropolitana и таланта на Меки за хитове просто се оказа номер едно. Сливането на класическа музика и попрок привлича Mira žbirka от ранна възраст. Той е очарован от песните "Eleanor Rigby" или "Yesterday" на The Beatles. Той също беше ентусиазиран от известния албум на Deep Purple "Concerto For Group And Orchestra" от 1969 г. Но истинският импулс да запише своя собствена симфонична плоча беше изпълнението му с оркестъра в Общинския дом в Прага. Тогава му хрумна, че би било добре да опита същото в студиото. Жирка участва в подбора на песни само частично. За окончателния списък се погрижи аранжорът Мартин Хиблер. Тогава самата стрелба отне почти година. Това, което прави записа примамлив и ще стои зад търговския успех, всъщност е едно такова симфонично най-добро. В допълнение към старите доказани хитове, феновете ще намерят само една новост на носителя. Според сборника самите песни са призовавали за нетрадиционни симфонични аранжименти. Албумът започва с „Балада за дивите птици“. В самото начало той представя как изглежда цялата плоча - комбинация от духови и струнни инструменти, градация и типичния изказ на žbirka. „Атлантида” несъмнено се откроява сред песните. В една красиво градирана песен, където този път синтезаторите бяха разменени за струни, Миро Жбирка за пореден път потвърждава, че все още му пее. Изненада е замислената песен „Градът спи”. Както казва самият автор, той също искаше да има нещо в албума, което да представя по-артистичната му работа. Атмосферата на песента сякаш е изпаднала от легендарния "Blue Hill" на Dež Ursíny. Същото важи и за предпоследната песен "Дърво". Въпреки това, по-бързи и директни песни като "Дениса", "Само с нея" или "Стената на нашите любови" също работят добре. Записът стои заедно и ще зарадва както взискателните слушатели, така и феновете, които познават само синглите на Meky. Така че, ако все още нямате "Symphonic Album", трябва да го поправите.

Package info

Мнения

Все още не сме получили достатъчно рецензии за продуктa. Напишете рецензия на този продукт

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:
Търговец

Търговец

Bohemia Factory s.r.o., Бизнес идентификатор: 26361591
Jana Nepomuckého č.p. 93 93
Пощенски код: 25219, Chrášťany, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби