Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

Търговската галерия Andelco бе създадена през 2018 година с множество промени. Това е поредният проект на семейството ATELI. Първоначалният проект PoštovnéZDARMA.cz бе създаден през 2011 г. Оттогава нашият екип се разшири, за да включи и други успешни проекти, като PoštaZdarma, BohemiaPost, ShipGratis или Zirafo. През последните години приехме много нови колеги, които се присъединиха към нашия екип и които се грижат за безпроблемното функциониране на всички портали. В момента повече от 100 хора от 11 държави участват във функционирането и развитието на нашата платформа.

Ние действаме като платформа за доставчици, благодарение на които можем да ви доставяме десетки нови продукти всеки ден. В момента сътрудничим с повече от 150 различни доставчици от Азия и Европа. Някои изпращат стоки от техните складове, други използват нашите партньорски фулфилмънт центрове(в CZ, HU, BG). Благодарение на техните пряки контакти сме способни да предложим на всички наши клиенти десетки хиляди продукти на много разумни цени. Също така се стремим да предоставяме качествено обслужване на клиентите, защото вярваме, че правилната комуникация е ключът към удовлетворението. Въпреки че непрекъснато растем, стремим се да непроменяме първоначалния си план: да ви предоставим възможност да закупите ексклузивни стоки с висок стандарт на други услуги, като обслужване на клиенти, жалби/рекламации, транспорт, информация и др. Непрекъснато се стремим да се усъвършенстваме, развиваме и разширяваме в други държави.

Последният ни проект Andelco.bg е доста по-различен от другите проекти. Той е съсредоточен изключително върху модния сортимент, предлага бърза и надеждна доставка, възможност за максимално проследяване на вашата пратка и благодарение на новата концепция и бизнес модел и най-ниски цени от всички наши проекти. Митническите или ДДС разходи никога не се добавят към крайната цена. Наскоро успяхме да сбъднем и дългосрочното желание на нашите клиенти да плащат с наложен платеж. Всички наши клиенти могат да пазаруват със сигурност за безопасност и без риск.

Умеем и да почиваме. Обичаме да ходим на тиймбилдинг събития, независимо дали става въпрос за уейкборд, уикенд на планина, лазерна игра или среща в кръчмата с чаша студена бира.


 

Независимо дали сте нов клиент или се връщате редовно, благодарим ви за доверието. Нетърпеливи сме какво ни очаква по-нататък.

Lukáš Česal & Tomáš Česal & Marek Vacovský

основатели на портала Andelco.bg