Голямо състезание

30% отстъпка за продукти на LEVNO при покупка над 80 лв., използвайте код LEVNO30 в количката

до 2 дни
  • Mikasept - алкохолен дезинфектант - 100 ml ZO_169521 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Mikasept - алкохолен дезинфектант - 100 ml

Black friday Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2767122

НАМАЛЕНИЕ:
1,00 лв.
Продадено:
>200 бр

Описание на продукта

Детайли

Високоефективен течен дезинфектант на алкохолна основа за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце и за дезинфекция на кожата чрез пръскане или втриване преди инжектиране. Използва се неразреден. Свойства: широкоспектърен антибактериален агент, включително MRSA, вируси, микроскопични нишковидни гъбички (включително HIV, HBV) за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце, дезинфекция на кожата чрез пръскане, втриване силно толерантен към кожата, оставя ръцете меки бързо, устойчив, дълготраен ефект Състав: 1.

Област на употреба: здравеопазване, частни практики, спа и медицински заведения операционни зали, болнични отделения заведения за обществено хранене, столове, бюфети, зони за преработка на храни лаборатории, фармацевтична, козметична промишленост

Спектър на действие: Начин на употреба: за хигиенна дезинфекция на ръцете нанесете 3 ml MIKASOFT върху сухи измити ръце и втривайте в продължение на 1 мин., докато изсъхнат. За хирургическа дезинфекция на ръце, нанесете 2 х 5 ml MIKASOFT върху сухи и предварително измити с антибактериален сапун ръце и втривайте в продължение на 2 х 2,5 min. За бърза дезинфекция на кожата напръскайте дезинфекцираната зона с MIKASOFT под формата на спрей или с достатъчно навлажнен тампон.

Съхранение.

Предупреждение. Внимание, запалима течност! Да не се излива в отпадъци! Минимален срок на съхранение: 24 месеца от датата на производство

H225 Силно запалима течност и пари. H319 Предизвиква силно дразнене на очите. H336 Може да предизвика сънливост или замаяност.

P210 Предпазвайте от искри, открит пламък и горещи повърхности. Да не се пуши P211 Да не се пръска в открит огън или други източници на запалване. Р243 Вземете предпазни мерки срещу статично електричество. P261 Избягвайте вдишване на изпарения. P305+P351+P338 В случай на нараняване на очите: Изплаквайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако са поставени и ако са лесно сваляеми. Продължете изплакването. P337+313 Ако дразненето на очите продължава: Потърсете медицинска помощ/лечение. Опасни вещества: Пропан-2-ол (Индекс: 603-117-00-0)



Mikasept - дезинфектант с алкохол - 100 ml

Срок на годност: 21.04.2022 г.

Допълнителна информация

Po datu spotřeby Да
Производител МАЙК
Datum spotřeby 21.04.2022
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби