Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Комплект от 2 книги -

Снимката може да бъде само илюстративна

Комплект от 2 книги - "Госпожа По" от Лин Кълън + "По обяд в Тифани" от Еко Херон

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2771612

Нормална цена:
35,00 лв.
Остават:
3 бр
НАМАЛЕНИЕ:
21,00 лв.
Остават:
3 бр

Описание на продукта

Детайли

Г-жа По

Забранената любов към автора на "Гарванът" може да бъде опасна...

Годината е 1845. Едгар Алън По, авторът на "Гарванът" и други мрачни стихотворения и истории за духове, е звезда на нюйоркското общество. И докато обсебеният от всичко сензационно Ню Йорк се е влюбил в него, известният писател се е влюбил опустошително в плахата поетеса Франсис Осгуд. За съжаление обаче той е женен за собствената си братовчедка; Франсис пък е омъжена за художник, зает с вечни любовни афери.

Приемете поканата за времето, когато по Бродуей са се движили карети, а в салоните на богатите са дефилирали луксозни рокли под газените лампи, рецитирала се е поезия и са се обсъждали всякакви скандали.

Франсис е безсилна пред чувствата си... ...и дори не може да се защити срещу опустошителното обществено мнение, когато любовта им е разкрита. Тя се оказва на опасна територия и скоро открива, че на карта е заложена не само репутацията, но и самият живот. Тежко болната съпруга на По отказва да се откаже от своя мъж на всяка цена... Сякаш се намираме в една от историите на ужасите на главния герой...

По обяд в "Тифани

Тайната на световноизвестните лампи "Тифани" е разкрита!

През лятото на 1888 г. в манхатънския офис на прочутияЛуис Тифани в неговата фирма влиза една енергична млада художничка наиме Клара Уолкот, за да поиска работа като дизайнер. Нейната роля в многомилионната империя на стъклената красота дълго време остава една от най-строго пазените тайни. Тайна, която е толкова взривоопасна, че когато е разкрита сто и осемнадесет години по-късно, международният свят на изкуството изпада в изумление.
Прочутите лампи на Тифани, както и великолепната мозайка, съвсем не са негово собствено дело, както светът доскоро беше убеден. И всички ние щяхме да вярваме в това и днес, ако гласът на Клара не беше прозвучал чрез писмата ѝ повече от век по-късно.
Разкъсван между страстната си обсебеност от Клара и жаждата си за успех и слава, Тифани почти буквално заробва талантливия дизайнер. А Клара, измъчвана едновременно от любов и омраза към работодателя си, се бори не само със строгите правила на тогавашното общество, но и със собственото си желание за признание.

АвторкатаЕко Херон използва наскоро открита колекция от писма, писани между 1888 и 1944 г. Така можем да надникнем право в сърцето на реалните герои, независимо дали става дума за шеговитите глоси, които Клара отправя към сестрите си, или за редовете, изпълнени с болка и дълбоки чувства.

Неповторимата атмосфера на Манхатън от XIX век диша от тази впечатляващастаринна фреска, в която майсторски са съчетани факти и измислици. Поканени сме в живота на един от най-забележителните художници на епохата - Клара Уолкот, гений, скрит в сянката на легендарните лампи Тифани.

"Когато гледам прозорците, мозайките и лампите, създадени от сестра ми, виждам в тях нейната душа. Винаги съм смятал Клара за една от богоизбраните. Бяхме благословени да живеем в нейната компания и да ходим в нейната светлина. Споменът за нея е звезда, която ще свети до края на дните ни."



Комплект от 2 книги - "Госпожа По" от Лин Кълън + "По обяд в Тифани" от Еко Херон

Книгите могат да имат леки протривания, които не засягат съдържанието.

Допълнителна информация

Производител Readers Digest
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби