Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Къдрелка AS404 черна ZO_246247 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Къдрелка AS404 черна

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2771970

Описание на продукта

Детайли

Вземете маша за къдрене с горещ въздух отREMINGTON, един от световните лидери в областта на фризьорските технологии и други електрически уреди за ежедневна грижа за косата и тялото. С AS404 Style & Curl ще постигнетедълготрайни резултати. Машата за къдрене ще се превърне в съществена част от ежедневната ви рутина за оформяне на косата. Създайте елегантна прическа заняколко минути . Формата на дръжката е практична и удобна за държане в ръка.Въртящият се край на захранващия кабел предотвратява усукването и заплитането на дръжката, което прави оформянето на прическата много удобно.

Повече опции

Пресата за къдрене изсушава косата много бързо със своя400W мотор, така че е подходяща и за сутрешно оформяне, когато нямате много свободно време.Потокът от горещ въздух през каналите ви позволява да създавате бляскава прическа всеки ден. Можете да зададетеедна от двете температурни настройки и две различни скорости на потока горещ въздух. По-високата температура се препоръчва за по-плътни и непокорни къдрици, докато по-ниската температура се препоръчва за мека и гладка коса.

Различен стайлинг всеки ден

С избора надве различни приставки за гребен можете да създавате различни стилове на оформяне и косата ви все така ще бъде красиво блестяща и пухкава.По-малката 19-милиметрова приставка е особено подходяща за къса коса. Тя създава много елегантни и меки къдрици. Можете да я използвате и за насочване на краищата към шията или към другата страна. От друга страна, използвайтепо-голямата четка с диаметър 25 мм, ако искате ултра обем. Тя ще ви осигури ефирни и свободни вълни.



Къдрелка с горещ въздух - 400 W - 2 приставки - 25-милиметрова четка с косъм - 19-милиметрова кръгла четка - 2 температурни настройки - 2 настройки на скоростта - превключвател - 1,8 м въртящ се кабел

ПРОДАВА СЕ

Допълнителна информация

Производител Ремингтън
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби