Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Pasta Bronze Cut Rigatoni 454g ZO_9968-M5405 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Pasta Bronze Cut Rigatoni 454g

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2772308

Описание на продукта

Детайли

Представяме ви Pasta Zara Bronze Cut Rigatoni - класическа форма на паста, която пренася италианската автентичност на вашата трапеза. Тази паста ригатони, изработена с щателно внимание към детайла, е направена по традиционния метод на бронзово рязане, в резултат на което се получава текстурирана повърхност, която улавя и задържа соса, създавайки красиво и вкусно изживяване.

Характеристики на продукта:

  1. Върхово качество: Пастата Zara Bronze Cut Rigatoni е произведена от най-добрия грис от твърда пшеница, внимателно подбран заради отличното си качество и вкус.

  2. Традиционна бронзова разфасовка: Тази текстура позволява на ригатони да задържат сосовете и ароматите по-ефективно, като гарантира, че всяка хапка е пълна с вкус.

  3. Перфектно приготвени Al Dente: Процесът на бронзиране придава на пастата Zara Rigatoni нейната характерна текстура, в резултат на което тя се приготвя перфектно и придобива красива консистенция ал денте.

  4. Rigatoni е универсална форма на пастата, която се поддава добре на различни сосове - от плътно месно рагу до кремообразни сосове на основата на сирене. Кухата тръбна форма и хребетите ѝ създават перфектното платно за улавяне и предаване на вкусове.

  5. Автентично италианско майсторство: Pasta Zara е известна със своята привързаност към традиционните техники за производство на паста, като съчетава древно майсторство със съвременни технологии, за да създаде паста с изключително качество.

  6. Запечатани за свежест: опаковката е проектирана така, че да предпазва пастата от влага и да запазва свежестта ѝ, като гарантира, че всяка порция Pasta Zara Bronze Cut Rigatoni предоставя автентичния вкус и текстура, с които е известна.



Представяме ви Pasta Zara Bronze Cut Rigatoni - класическа форма на паста, която носи италианската автентичност на вашата трапеза.

Срок на годност до 07.05.2023 г.

Допълнителна информация

срок на годност 07.05.2023
Производител ZARA
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби