Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Микрофонна решетка BMA 360 Conferencing Beamforming за миксери CONVERGE Pro 2 DSP (24-инчова таванна плоча) ZO_B1M-00573 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Микрофонна решетка BMA 360 Conferencing Beamforming за миксери CONVERGE Pro 2 DSP (24-инчова таванна плоча)

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2772937

Нормална цена:
645,00 лв.
Остават:
1 бр
НАМАЛЕНИЕ:
419,00 лв.
Остават:
1 бр

Описание на продукта

Детайли

ClearOne BMA360 е технологично усъвършенстван, професионален A/V конферентен микрофон с 24-инчов таванен фактор, който се съчетава с повечето съвременни окачени тавани. Известен е като първата наистина широколентова, честотно инвариантна микрофонна решетка с формиране на лъча. равномерна характеристика на усилването във всички честотни ленти с технологията ClearOne Audio Intelligence, за да ви осигури максимално кристално чист звук с пълна вярност - независимо колко сложна е акустиката на помещението и дали участниците са седнали, стоят или се движат из стаята .

BMA 360 се свързва с миксиращия пулт CONVERGE Pro 2 DSP (предлага се отделно) с един кабел Cat 6 за аудио данни и захранване PoE++. Осигурява пълно 360° покритие с пълно дуплексно предаване за продуктивни срещи на далечно разстояние и дистанционно обучение в малки и големи конферентни зали, гъвкави помещения, съдебни зали, класни стаи и медицински кабинети - независимо от формата или разположението на местата.

Цялата DSP обработка е на борда на BMA 360, включително премахване на шума, премахване на ехото, аудио филтри и избор на лъч. Простата конфигурация с един работен поток се осигурява от софтуера CONSOLE AI на ClearOne. Тези интегрирани функции значително намаляват сложността на системния дизайн, опростяват инсталацията с по-малко кабели, използват по-малко място в шкафовете, предлагат по-малко ограничения за разстоянието и намаляват разходите за инсталация и конфигурация.

Тъй като размерът на вашите срещи нараства, BMA 360 поддържа верижно свързване на до три таванни плочки чрез P-Link за по-лесно окабеляване и по-големи разстояния в сравнение с мрежовите "домашни" връзки през Ethernet. Между всяка плочка може да се постави до 200', което ви позволява да покриете по-големи пространства с микрофони, работещи в тандем един с друг - идеално за гъвкави стаи и разширени конферентни помещения.

Устройството разполага и с мощни вградени усилватели, конфигурирани като четири канала по 15 W или два канала по 30 W, което осигурява гъвкавост, когато е необходимо усилване за възбуждане на местните говорители в същата стая.

BMA 360 е подходящ за 24-инчови таванни решетки и включва централизирана схема на отворите по стандарта VESA, която поддържа монтаж на стълб. Отделно се предлагат и комплекти адаптери за монтиране на твърди тавани и тавани за вграждане.

Технология за формиране на дълбокия страничен лъч
Съвременните конферентни зали с големи отразяващи повърхности и стъклени стени затрудняват поддържането на висока разбираемост на речта. DsBeamforming технологията за формиране на дълбокия страничен лъч осигурява несравнима максимална дълбочина на страничния лъч (под -40 dB), което води до превъзходно реверберация и потискане на шума в трудни пространства за отлична яснота и разбираемост.
Технология за адаптивно управление
Адаптивното управление осигурява перфектно покритие за всеки участник, чудесно за гъвкави пространства или стаи без фиксирано разположение. Не се налага преконфигуриране при промяна на разположението на местата за сядане. В традиционните конферентни зали това дава на участниците свободата да стават и да се движат из стаята, без да се притесняват, че ще изпаднат от разговора.

Адаптивното управление поддържа и проследяване на камерата, като микрофонът следва разговора и насочва камерата към мястото в стаята, където участниците говорят.

Превъзходна топология на лъча
Подходът на ClearOne към прецизното формиране на лъча осигурява точна топология на лъча, която лесно постига пълно 360° покритие без изкривявания на всяка форма на помещението и всяко разположение на местата за сядане с технологията ClearOne Audio Intelligence.

Брой лъчи: 6, 8, 10, 11 или 12
Модели на помещенията: Пълен кръг/квадрат, правоъгълник, полукръг/класна стая
Размери на покритието: 24 размера от малки 10' x 10' до изключително големи 36' x 20'

Акустично ехо от 6-то поколение
Интегрираните аудио алгоритми с 6-то поколение потискане на акустичното ехо, намаляване на шума, филтриране и автоматичен контрол на нивото осигуряват несравнима пълна дуплексна производителност за най-естествено звучащи разговори.
Вграденият DSP обработва аудио
Цялото аудио DSP се извършва на платката, което означава, че не се изисква обработка на лъча от DSP миксера на CONVERGE Pro 2, което позволява на традиционните микрофони да работят в хармония с микрофона с лъч.


ClearOne BMA 360 конферентен микрофонен масив с форма на лъча за смесители CONVERGE Pro 2 DSP (24-инчова таванна плоча)

Допълнителна информация

Производител ClearOne
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби