Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Smart Plug - 220 V - WiFi ZO_248224 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Smart Plug - 220 V - WiFi

Black friday Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2774003

НАМАЛЕНИЕ:
26,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

С интелигентния щепсел Hombli можете да направите всяко обичайно устройство в дома си по-интелигентно за нула време! Инсталирането е лесно чрез вашата WiFi мрежа и телефона ви. Управлявайте интелигентния щепсел отвсякъде с безплатното приложение Hombli и с гласово управление с Google Assistant и Amazon Alexa.

Лесна инсталация и работа

Лесна инсталация
Интелигентният щепсел Hombli се инсталира за нула време, всичко, от което се нуждаете, е WiFi мрежа, телефонът ви и приложението Hombli. Включете интелигентния щепсел в контакта и следвайте ясните инструкции в приложението.

Дистанционно управление с телефона
С приложението Hombli можете да управлявате интелигентния щепсел у дома, в движение и дори по време на почивка. Използвайте лесното за използване приложение, за да включвате и изключвате уреди, да следите потреблението на енергия и да създавате графици. Изтеглете приложението безплатно от Google Play или App Store.

Предимства на интелигентния щепсел Hombli

Създаване на графици
Можете автоматично да включвате и изключвате интелигентния щепсел по всяко време на деня, като използвате графици. Така сутрин, точно преди да звънне алармата, можете автоматично да загреете кафемашината си и да започнете деня си с гореща чаша кафе веднага.

Автоматично включване/изключване
Задайте таймер за устройствата, които понякога забравяте да изключите. Например, интелигентният щепсел се изключва автоматично след 30 минути. По този начин няма да се налага да се чудите дали сте изключили ютията.

Пестете енергия интелигентно
Функцията за проследяване на потреблението на енергия ви дава представа за потреблението на енергия на вашите устройства в реално време. Сигнализирайте за ненужно потребление и пестете енергия интелигентно, като задавате графици и таймери в приложението.

Гласово управление с Google Home и Alexa
Зает ли сте? Помолете Google Assistant или Alexa да управляват устройствата ви! Свържете интелигентния щепсел с вашия високоговорител Google Home Mini, Google Nest Hub или Amazon Echo Dot и управлявайте щепсела без ръце с гласово управление.

Комбинирайте продукти за интелигентен дом
Умният щепсел Hombli работи на сигурната платформа за интелигентен дом Tuya Smart. Това ви позволява безопасно и лесно да комбинирате интелигентния щепсел с други продукти Hombli. Смарт продуктите на Hombli са съвместими и с други марки, които поддържат платформата Tuya Smart Home.

Вашата поверителност е наш основен приоритет

Ние високо уважаваме поверителността на личните ви данни и правим всичко възможно, за да я защитим. Нашите облачни сървъри са защитени от Amazon и се намират във Франкфурт, Германия, където стандартите за защита на личните данни са много високи. Вашите данни винаги се съхраняват, използват и изтриват в съответствие с европейските директиви за защита на данните и само вие имате достъп до тях.



Hombli Smart Plug - 220 V - WiFi - Функция таймер - Съвместим с Amazon Alexa и Google Home - Управление чрез приложението Hombli - 1 брой - Черен

Допълнителна информация

Производител Hombli
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби