Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • 10.043.95 Комплект превключватели за врати/прозорци ZO_36049 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

10.043.95 Комплект превключватели за врати/прозорци

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2774113

НАМАЛЕНИЕ:
26,00 лв.
Остават:
14 бр

Описание на продукта

Детайли

Винаги в безопасност
Кухненският аспиратор трябва да се използва само при отворен прозорец, особено ако в дома ви има камина, може да е опасно да го използвате при затворен прозорец. Кухненският аспиратор може да засмуче дима от камината в стаята ви. Комплектът гарантира, че използвате кухненския аспиратор само при отворен прозорец, за да се осигури приток на свеж въздух в стаята.

Улеснете живота си
Автоматизирайте всички видове ежедневни дейности и се насладете на допълнително удобство. Този комплект е част от гамата Smartwares Smart Home Basic - цял набор от решения, които улесняват живота ви. Управлявайте осветлението, устройствата и задавайте таймери - нашата гама Smart Home Basic ви позволява да правите всичко това. Гамата Smart Home Basic е съвместима със Smartwares Smart Switch - сърцето на вашия интелигентен дом. Тя ви позволява да управлявате продуктите Smart Home Basic с помощта на безплатното ни приложение HomeWizard Lite без скрити абонаментни такси. Това приложение свързва продуктите ви за интелигентен дом с вашия телефон и комуникира сигурно чрез нашите собствени сървъри, разположени в ЕС, за да гарантираме сигурността на вашите данни. Чрез интегрирането на продуктите ви със Smart Switch можете да управлявате устройствата си и с гласови команди, тъй като той е съвместим с Amazon Alexa.

Лесна инсталация
Комплектът се инсталира много лесно и не изисква пробиване или смяна на кабели. Просто поставете превключвателя в контакта и поставете магнитния контакт на рамката на прозореца. Уверете се, че таймерът на гърба на магнитния контакт е настроен на "0". Натиснете бутона за обучение за три секунди на превключвателя в контакта, светодиодът ще мига. Сега отстранете магнитния контакт и го свържете. Комплектът вече е инсталиран и кухненският аспиратор ще се включва само когато прозорецът ви е отворен.

Свързване към интелигентния ключ
Свързване към интелигентния ключ 1. Отворете безплатното приложение HomeWizard Lite, достъпно от магазините за приложения на Google Play и Apple. Добавяне на нови устройства през началния екран и изберете продукта, който искате да добавите. 2. Сега започнете да сдвоявате продукта с приложението, като използвате бутоните на продукта. 3. След като го сдвоите, ще видите, че продуктът се появява в приложението и можете да го управлявате от всяка точка на света.

Функции:

  • Осигурете безопасно използване на кухненския си аспиратор
  • Поставете магнитния контакт върху рамката на прозореца и свържете кухненския аспиратор към ключа, за да сте сигурни, че той може да се включва само когато прозорецът е отворен
  • Можете да включвате и изключвате осветлението, когато лежите в леглото
  • Вграденият ключ е с максимална мощност от 1000 вата
  • Разширете интелигентния си дом с интелигентния превключвател и управлявайте всички продукти от серията Basic с безплатното приложение


Уверете се, че можете да използвате кухненския си аспиратор само когато прозорецът е отворен, с комплекта за превключване на вратата/прозореца. Комплектътсе състои от магнитен контакт, който може да се постави на рамката на прозореца, и превключвател за кухненския аспиратор. Този комплект осигурява безопасно използване на кухненския аспиратор.

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби