Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Интелигентен външен контакт Hombli Socket - ЕС ZO_98-1E8869 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Интелигентен външен контакт Hombli Socket - ЕС

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2774342

Описание на продукта

Детайли

Изнесете интелигентния си дом навън с външния интелигентен щепсел от Hombli. Този устойчив на атмосферни влияния интелигентен щепсел се свързва лесно с външното осветление, хидромасажната вана или отоплителния уред на терасата за секунди, като ви позволява да управлявате устройствата си отвсякъде и по всяко време с помощта на смартфона си.За да пестите енергия, можете да задавате таймери или графици според предпочитанията си. Външният контакт може да се управлява с глас чрез Siri, Google Assistant или Alexa.

Бърз и лесен монтаж

Включете интелигентния външен контакт в електрически контакт, уверете се, че Wi-Fi сигналът в градината ви е достатъчно силен, и изберете устройството в безплатното приложение Hombli, за да го свържете с вашата Wi-Fi мрежа (2,4GHz). Не се нуждаете от допълнителен мост или концентратор.

Управление чрез смартфон

Лесно включвайте и изключвайте външния си интелигентен контакт, проверявайте консумацията на енергия и задавайте персонализирани графици в приложението Hombli. Където и да сте, когато пожелаете.

Насладете се на удобството на графиците

Случва ли ви се да забравите да изключите външното си осветление? С персонализираните графици и таймери можете да изберете точно кога искате устройствата ви да се включват и изключват автоматично, без да ви безпокоят.

Спестете разходи за енергия

Проверете текущото потребление на енергия на вашия интелигентен контакт в приложението Hombli. Използвате ли твърде много? Чрез задаване на графици и таймери можете да спестите енергия и да намалите разходите. Планетата ще се радва за вас, както и портфейлът ви.

Проектиран за използване на открито

Интелигентният щепсел Hombli за външна употреба има степен на защита IP44. Това означава, че е устойчив на дъжд, но и на прах. Можете спокойно да поставите щепсела в близост до градинското си езеро или басейна.

Лесна автоматизация на дома

Използвайте интелигентните сценарии в приложението, за да автоматизирате лесно устройството Hombli. Автоматично активирайте интелигентния щепсел, когато навън се стъмни, или автоматично го изключвайте през определени часове. Възможностите са безкрайни.

Гласово управление с Amazon Alexa, Google Home или Siri

Лесно включвайте интелигентния си контакт само с гласа си. Външният контакт може да бъде свързан с високоговорител Google Home Mini, Google Nest Hub, Siri или Amazon Echo.

Комбинирайте устройствата си за интелигентен дом

Вашият дом ще бъде наистина интелигентен, когато 2 или повече устройства работят заедно. Комбинирайте например вашия интелигентен външен контакт с външната камера на верандата и ги накарайте да се включат по едно и също време. Hombli е кръстосано съвместим с други марки, които поддържат интелигентната технология Tuya.



Пестете енергия и превръщайте старомодните продукти в интелигентни.

Разопакован.

Допълнителна информация

Производител Външен Smart
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби