Голямо състезание

30% отстъпка за продукти на LEVNO при покупка над 80 лв., използвайте код LEVNO30 в количката

до 2 дни
  • Комплект безжични превключватели SH4 - 99576 ZO_213449 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Комплект безжични превключватели SH4 - 99576

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2774397

НАМАЛЕНИЕ:
25,00 лв.
Остават:
20 бр

Описание на продукта

Детайли

Изпитайте комфорт
Изключете осветлението веднага щом започне филмът или контролирайте осветлението в градината по време на вечеря. Комплектът превключватели ви предлага много възможности, за да направите дома си по-комфортен. По този начин можете да създадете най-доброто решение за собствената си ситуация.

Лесен за използване
Комплектът е лесен за използване. Включете превключвателите в контакта, свържете превключвателите с дистанционното управление и сте готови да управлявате превключвателите. Сега просто включете устройствата или осветлението си към превключвателите, за да ги управлявате с дистанционното управление. Комплектът има обхват на действие в открито поле от 30 метра. Всеки превключвател има максимален капацитет от 1000 W. Освен това дистанционното управление има един главен превключвател, който ви позволява да управлявате и трите превключвателя с един бутон.

Направете дома си интелигентен
Smartwares иска да ви даде възможност да създадете свой собствен интелигентен дом по лесен начин. Комплектът за включване може да се използва самостоятелно или да се свърже с интелигентния превключвател Smarthome, който е ключът към вашия собствен интелигентен дом. Smart Switch ви позволява да управлявате всички продукти Smarthome Basic с помощта на безплатното приложение, дори когато не сте вкъщи. Осигуряването на безопасен, комфортен, удобен и енергийно ефективен дом е това, което представлява интелигентният дом. Няма сложни инсталации или скъпи комплекти, само един прост контролер за включване и пускане и интуитивно приложение са всичко, от което се нуждаете, за да създадете свой собствен интелигентен дом. Гамата Smarthome Basic е съвместима с Amazon Alexa и следователно позволява гласово управление.

Разширяване, комбиниране и контрол
Създайте толкова удобство и комфорт, колкото искате, като разширите своя интелигентен дом с допълнителни интелигентни продукти от обширната гама Smarthome Basic на Smartwares. Например добавете радиаторен вентил, за да отоплявате дома си, когато се прибирате от работа, или управлявайте градинското осветление от дивана, като използвате превключвателите на външните контакти. Можете да направите дома си толкова интелигентен, колкото искате.

Какво има в кутията?
Вътрешен превключвател, външен превключвател, дистанционно управление, дистанционно управление на батерии, ръководство за употреба

Характеристики:

  • Управлявайте вътрешните и външните си устройства и светлини с дистанционното управление
  • Изключете осветлението в началото на филма или управлявайте вентилатора в леглото
  • Лесен за използване с прост процес на инсталиране
  • Може да се използва в радиус от 30 метра
  • Разширете интелигентния си дом със Smart Switch, за да управлявате всички продукти Plug and Connect с помощта на безплатното приложение


Управлявайте устройствата и осветлението си с комплекта за безжичен превключвател Smartwares SH4-99576. Комплектът включва вътрешен превключвател и външен превключвател, които могат да се управляват с включеното дистанционно управление. По този начин можете да включите осветлението, докато седите на дивана, или да управлявате градинското осветление, докато оставате седнали. Можете да свържете комплекта към Smartwares Smart Switch и да управлявате превключвателите си с помощта на приложението или с гласово управление чрез Amazon Alexa.

Използва се. Възможно е да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта. Продуктът е напълно функционален след основна проверка.

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби