Голямо състезание

30% отстъпка за продукти на LEVNO при покупка над 80 лв., използвайте код LEVNO30 в количката

до 2 дни
  • DS - 1280ZJ - Черна свързваща кутия DM46 за домашни камери ZO_184032 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

DS - 1280ZJ - Черна свързваща кутия DM46 за домашни камери

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2774501

НАМАЛЕНИЕ:
49,00 лв.
Остават:
1 бр

Описание на продукта

Детайли

  • Материал от алуминиева сплав със спрей покритие
  • Поддържа долния изход и страничния изход
  • Валиден за вътрешни и външни условия

Преглед Черна свързваща кутия Hikvision DS-1280ZJ-DM46 за куполни камери

Черната свързваща кутия Hikvision DS-1280ZJ-DM46 се използва за куполни камери Hikvision. Използването на черната свързваща кутия Hikvision DS-1280ZJ-DM46 позволява водоустойчиви инсталации. Тя може също така да помогне на потребителя да получи по-добър ъгъл на гледане при монтиране отстрани на стена.

Черната разклонителна кутия Hikvision DS-1280ZJ-DM46 е изработена от алуминиева сплав с пръскано покритие. Черната разклонителна кутия Hikvision DS-1280ZJ-DM46 е устойчива на износване и е подходяща за употреба на открито и на закрито. Моля, имайте предвид, че за външна инсталация е необходима водоустойчива гума.

Тя има и странични и долни входове за гъвкав монтаж, като потребителите трябва да използват само сменяемата уплътнителна гайка на входа, който не се използва.

Максималният капацитет на натоварване на черната разклонителна кутия Hikvision DS-1280ZJ-DM46 е 4,5 kg. Потребителите трябва също така да имат предвид, че монтажната стена трябва да издържа поне три пъти общото тегло на разклонителната кутия и монтираната камера взети заедно.

Hikvision е доставчик на решения за интернет на нещата, чиято основна компетентност е видеото.

Понастоящем Hikvision има повече от 42 000 служители, от които над 20 000 са инженери в областта на научноизследователската и развойната дейност. Компанията инвестира повече от 10% от годишния си оборот в научноизследователска и развойна дейност за непрекъснати продуктови иновации.

Hikvision е създала цялостна многостепенна система за научноизследователска и развойна дейност, обхващаща всички операции от изследванията до проектирането, разработването, тестването, техническата поддръжка и обслужването.

Екипите за научноизследователска и развойна дейност са съсредоточени в централата в Ханджоу и работят по целия свят, включително центрове за научноизследователска и развойна дейност във Великобритания, Канада и Азиатско-тихоокеанския регион, както и в осем града в Китай.

Hikvision поддържа основни технологии за кодиране на аудио и видео, обработка на видеоизображения и свързаното с тях съхранение на данни, както и ориентирани към бъдещето технологии като изкуствен интелект, изчисления в облак и големи данни.

През последните години Hikvision задълбочи познанията и опита си, за да отговори на нуждите на клиентите в различни вертикали, включително обществена безопасност, транспорт, търговия на дребно, образование, здравеопазване, финансови институции, интелигентни сгради и др.

Ето защо компанията предлага професионални и адаптирани решения, за да отговори на различните пазарни изисквания. Освен в индустрията за видеосигурност, Hikvision разшири дейността си и в областта на технологиите за интелигентни домове, индустриалната автоматизация и автомобилната електроника - всички базирани на технологията за видеоинтелигентност - за да проучи каналите за дългосрочно устойчиво развитие.

Hikvision е създала една от най-обширните маркетингови мрежи в индустрията, състояща се от 66 международни клона и филиали, за да реагира бързо на нуждите на клиентите, потребителите и партньорите.

Продуктите на Hikvision обслужват разнообразна гама от вертикални пазари в повече от 150 държави. предоставянето на надеждни продукти и решения е в основата на доверието на нашите клиенти.

Ето защо Hikvision дава ясно да се разбере, че качеството е на първо място във всичко, което прави. В същото време те непрекъснато прилагат иновативни технологии за подобряване на качеството и процедурите си за тестване и предлагат водещи на пазара продукти.

В крайна сметка те оценяват своето управление на качеството по удовлетвореността на своите клиенти, тъй като се стремят да изпълняват изискванията на клиентите и да решават техните проблеми.

  • Например, куполната камера Hikvision DS-2CD2186G2-ISU.

Характеристики
  • Тип Разклонителна кутия
  • Материал алуминий
  • Размери (hxwxd) ø120 x 37,2 mm
  • Тегло 250 гр.
  • Марка Hikvision
  • Цвят черен

В кутия
  • 1 x Черна кутия за свързване на Hikvision DS-1280ZJ-DM46 за куполна камера
  • монтажен материал


Черната свързваща кутия Hikvision DS-1280ZJ-DM46 се използва за куполни камери Hikvision. Използването на черната свързваща кутия Hikvision DS-1280ZJ-DM46 позволява водоустойчиви инсталации. Тя също така може да помогне на потребителя да получи по-добър ъгъл на наблюдение, когато се монтира отстрани на стената.

В разопакован вид.

Допълнителна информация

Производител Hikvision
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби