Голямо състезание

30% отстъпка за продукти на LEVNO при покупка над 80 лв., използвайте код LEVNO30 в количката

до 2 дни
  • SH4 - 99553FR Комплект минипревключватели за вътрешни помещения (FR щепсел) ZO_185265 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

SH4 - 99553FR Комплект минипревключватели за вътрешни помещения (FR щепсел)

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2774511

НАМАЛЕНИЕ:
75,00 лв.
Остават:
21 бр

Описание на продукта

Детайли

Дръжте всичко под контрол
С комплекта Smartwares Indoor Plug Switch Kit няма да ви се налага да обикаляте из къщата, за да включвате или изключвате всички лампи, вентилатори, нагреватели и овлажнители. Просто използвайте лесното дистанционно управление, за да включите всички лампи, когато седите на дивана, или да изключите вентилатора, когато вече сте в леглото. Комплектът включва три превключвателя за включване, така че можете да управлявате до три устройства с включеното дистанционно управление.

Plug & Play
Комплектът ключове за вграждане Smartwares се инсталира много лесно. Поставете превключвателите за вграждане в контакта и включете устройствата си към превключвателите за вграждане Smartwares. Натиснете бутона за свързване и от този момент можете да изберете един от четирите бутона на дистанционното управление, за да управлявате превключвателя за вграждане. Дистанционното управление разполага и с главен бутон, който ви позволява да включвате и изключвате всички щепселни превключватели наведнъж. По този начин можете да настроите дома си според собствените си предпочитания, например да осветите целия дом или да превърнете всекидневната в собствено кино, като включите телевизора и високоговорителите с един бутон.

Направете дома си интелигентен
Smartwares иска да ви даде възможност да създадете свой собствен интелигентен дом по лесен начин. Комплектът за превключване на щепсели може да се използва самостоятелно или да се свърже със Smarthome Smart Switch, който е ключът към вашия собствен интелигентен дом. Smart Switch ви позволява да управлявате всички продукти Smarthome Basic с помощта на безплатното приложение, дори когато не сте вкъщи. Осигуряването на безопасен, комфортен, удобен и енергийно ефективен дом е това, което представлява интелигентният дом. Няма сложни инсталации или скъпи комплекти, само един прост контролер за включване и пускане и интуитивно приложение са всичко, от което се нуждаете, за да създадете свой собствен интелигентен дом. Освен това Smart Switch е съвместим с Amazon Alexa. Можете да управлявате своя интелигентен дом и с гласово управление.

Разширяване, комбиниране и контрол
Създайте толкова удобство и комфорт, колкото искате, като разширите своя интелигентен дом с допълнителни интелигентни продукти от широката гама Smartwares Smarthome Basic. Например добавете радиаторен вентил, за да отоплявате дома си, когато се прибирате от работа, или управлявайте градинското осветление от дивана, като използвате превключвателите на външните контакти. Можете да направите дома си толкова интелигентен, колкото искате.

Съдържание на опаковката:
Комплект превключватели за вътрешни контакти, дистанционно управление, батерия за дистанционно управление A23S, ръководство за употреба

Функции: Захранване на електрическата мрежа с електрическо захранване:

  • Комплектът за превключване на вътрешни контакти ви дава възможност да управлявате осветлението и устройствата си с едно дистанционно управление
  • Минипревключватели с елегантен дизайн
  • Дистанционното управление е с обхват до 30 метра
  • Превключвателите за вграждане имат максимална изходна мощност от 3000 вата
  • Разширете интелигентния си дом със Smart Switch, за да управлявате всички продукти от серията Basic с безплатно приложение


С комплекта мини вътрешни ключове Smartwares SH4-99553FR можете да включвате и изключвате осветлението и устройствата с помощта на включеното дистанционно управление. Комплектът се предлага с три щепселни ключа и едно дистанционно управление, което може да се използва за включване и изключване на отделни устройства или на всички устройства едновременно. Можете да свържете комплекта към Smartwares Smart Switch и да управлявате превключвателите си с помощта на приложението или с гласово управление Amazon Alexa.

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби