Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • 103070 електрическа скара за маса черна ZO_207572 1

Снимката може да бъде само илюстративна

103070 електрическа скара за маса черна

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2774669

Описание на продукта

Детайли

Какво по-хубаво от това да имаш какво да сложиш на масата и да ядеш? За съжаление хранителните непоносимости и алергии понякога могат да доведат до сънища. За щастие, това вече е в миналото благодарение на Princess 103070 Din4all Circle! С иновативната формула, при която всеки човек разполага със собствена чиния за печене, можете да избегнете смесването на аромати и алергени. Така че можете да създадете уникално готварско преживяване по всяко време!Готвене поотделно и заедноПринцеса Din4All Circle се състои от централен модул с плоча за сервиране, съставена от четири отделни повърхности. По този начин можете да приготвяте самостоятелно храната си, без да смесвате с аромати или сокове. Чиниите могат да се поставят около централния модул или можете да ги поставите върху самостоятелна плоча. Това е забавно и за децата, защото сега те могат сами да приготвят месото, рибата или зеленчуците си, без да се притесняват за масата. Circle Din 4All е идеален за семейства с вегетарианци или хранителни алергии, така че сега можете да готвите според Teptanyaki. удобен централен модул с тава Централният модул може да свърже 4 готварски печки към централно захранване. От централния модул трябва да свържете само един щепсел към един контакт. С дължина на кабела от 2 м ви е необходим само един контакт. Централният блок може да бъде покрит с табела за агрегат. Поставете месото, рибата или зеленчуците и изберете любимите си разфасовки. подходящ за всеки моментКръглата табла от Princess Din4all е подходяща не само за Коледа, но може да се използва по всяко време. Какво ще кажете за спокойна вечеря в лятна вечер с приятели в градината или на балкона? Този модел на Din4All е подходящ и за къмпинг пътувания, тъй като консумира само 4 x 250 W енергия!Лесно почистванеНезалепващата повърхност на котлоните не позволява на остатъците от храна да залепнат по тях - дори ако не използвате олио или масло. Готварските плочи се почистват лесно, като първо се избърсват с кухненска хартия, а след това се забърсват с влажна кърпа.

  • Иновативна формула, която предотвратява смесването на аромати и алергениНе се заплитат кабели на масата - благодарение на централния контакт и дългия 2 м захранващ кабелПредпазно място за навиване на кабелаУправлениеБрой лица: 4Повърхност без залепванеБрой нагревателни елементи: 4Максимална температура 250 °CРазмер на повърхността за печене: 4 x 30 x 10 смДължина на кабела: 2 мНеплъзгащи се крачета


Уникално забавление, защото можете да поставите станцията за печене централно или върху собствена плоча4 индивидуални плочи за печене с размери 30 x 10 x 5 см.

Консумация на електроенергия от само 4 x 250 W, така че е идеална за къмпинг.

Допълнителна информация

Производител принцеса
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби