Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • XT200 - BL Удължение на дръжката ZO_208928 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

XT200 - BL Удължение на дръжката

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2774706

НАМАЛЕНИЕ:
55,00 лв.
Остават:
2 бр

Описание на продукта

Детайли

Ароматът е вечен, цветовете са живи и променящи се и няма да бъдат заразени с токсините, които са Винаги е ббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббб. Ето защо се нарича още свещено сандалово дърво. Скоростта на растеж на червеното сандалово дърво е изключително бавна. При парче червено сандалово дърво с диаметър 20 см цикълът на растеж е над 100 години. Поговорката, че сандаловото дърво има едно или две парчета злато, е добър продукт на ниво колекция. Съдовете са изработени от лилаво сандалово дърво без лак. Той показва слаб естествен блясък, семпъл и дълбок. Непредсказуемата черна шарка на лилавото сандалово дърво напомня известни планини и реки като облаци и течаща вода. Дръжка от сандалово дърво: Всяко парче дърво има уникална естествена текстура, а някои от тях са с различни текстури. Всяко парче материал е уникално. Дори и да е от едно и също дърво, различните части на едно и също дърво, текстурата, дълбочината на цвета и окраската са различни. Това е очевидно. Ако имате строги изисквания за текстура и цвят, трябва да проверите внимателно, преди да купите. Продуктите се изпращат на случаен принцип и не могат да бъдат избрани.

  • Съвместим с Fujifilm X-T200: 1/4 инча 20 винт през, втора долна част на прикрепения фотоапарат. Повдигнете дръжката на фотоапарата.
  • Материал: абаносово дърво + алуминиева сплав: дръжката може не само да подобри артистичната атмосфера на фотоапарата, но и ефективно да намали колебанията на фотоапарата и да го захване. Използвайте обектива със средна бленда (естественото дърво може да има дефекти).
  • Вградена плъзгаща се планка за бързо освобождаване, отделение за батерии: основата има вградена плъзгаща се планка за бързо освобождаване, която може бързо да се монтира на статив. Отворът с резба 1/4 е подходящ за всички марки стативи. Основата е оборудвана с отваряща се вратичка за батерии. Батерията може да се сменя, без да се сваля дръжката.
  • Разтегателна странична пластина с хладна обувка: странична пластина за експресно освобождаване, която може да се монтира за фиксирани и панорамни снимки, може да се монтира бързо, с хладна обувка, видеозапис за LED светлина, микрофон
Размер на опаковката на артикула 15,2 x 7,6 x 6,4 см
Тегло на опаковката 0,17 килограма
Размери на артикула 7 x 15 x 7 сантиметра
Тегло на артикула 100 грама
Име на марката wepoto
Номер на частта GP-XT200BL
Гарантирани актуализации на софтуера за Неизвестен


Фотоапаратът на снимката е само демонстрация на ефектите. Този продукт не включва описание на камерата материал: африкански сандал, сандаловото дърво расте предимно в тропическите райони, дървесината му е твърда, сандалово дърво с висока плътност, лилаво сандалово дърво, черен сандал, абанос, червено сандалово дърво, подводно дърво, сандалово дърво с червен таралеж, носорог, аромат.

Разопакован.

Използван. Възможно е да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител WEPOTO
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби