Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Гурме комплект и пицария PZ - 9160 ZO_217668 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Гурме комплект и пицария PZ - 9160

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2775271

Нормална цена:
285,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
185,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

Забавно готвене с Pizza Festa Gourmet
Приготвянето на собствена пица се превръща в парти с Tristar Pizza Festa Gourmet. Перфектна за празници или други специални поводи. Създавайте заедно вкусни мини пици, в които всеки може да изгради своя собствена пица. С долното и горното нагряване ще направите вкусни, хрупкави пици. А колко е забавно да правите това с приятелите и семейството? Сигурни сме, че те ще се забавляват много с нея!

Нещо за всеки
Освен че е много забавно и приятно да приготвяте пици заедно, Pizza Festa Gourmet предлага и възможност за гурме готвене или използване на тигани за раклет. Така че, ако не сте почитатели на пицата, сложете в тигана хубаво парче месо или различни зеленчуци. Разтопете сирене или изпечете омлет в един от тиганите за гарантирано страхотна вечер.

Pizza Festa, включително кори за пица и нож за пица
Разбира се, машината за пица е оборудвана с шест кори за пица, по една за всеки отвор. Освен това тя се предлага с резачка за бисквити, която ви позволява лесно да оформяте тестото в пица. Така че украсете пицата си щедро със сирене, гъби, маслини и чушки, защото с включената резачка за бисквити можете да създадете красиво твърдо тесто за пица с много място за добавките.

Лесно се почиства благодарение на частите, които могат да се мият в съдомиялна машина, и незалепващото покритие.веднъж
сте приключили с приготвянето на вашите мини пици? Тогава е време да почистите фурната за пица. Това е лесно, тъй като повечето пицарии Pizza Festa се предлагат с части, които могат да се мият, и с незалепващо покритие. Почистването на вашата пицария е лесно.

Серия Pizza Festa
В допълнение към иновативната Pizza Festa Gourmet, Tristar предлага цялата продуктова гама Pizza Festa. Имате ли желание за романтична вечер с пица за двама? Тогава изберете Pizza Festa Connect - малка пещ за пица за двама души. Уникалното на този артикул е, че можете лесно да го разширите с допълнителна Pizza Festa Connect с помощта на включения в комплекта свързващ кабел. По този начин можете да свържете до 4 Pizza Festa заедно и да се насладите на пица парти за 8 души! Можете също така да изберете Pizza Festa 4 или 6 с ръчно изработен теракотен купол за най-хрупкавите пици.


Какво има в кутията?
TristarPZ-9160 Pizza Festa Gourmet, 6x кори за пица, 6 форми за раклет, 1x нож за бисквити, 1x 2 м захранващ кабел, ръководство

Причини да изберете Tristar PZ-9160 Pizza Festa Gourmet:

  • Подходящ за едновременно приготвяне на пица, гурме храни и раклет
  • Комбинация от забавно готвене и приготвяне на мини пица заедно за 6 души
  • Включва кори за пица, форми за раклет и формичка за бисквити


Храненето с цялото семейство е голямо забавление, разбира се, но не винаги е възможно всички да са доволни. Това вече е в миналото! Благодарение на Pizza Festa Gourmet всеки може да си хапне каквото пожелае. Независимо дали става въпрос за вкусна мини пица или парче месо, възможностите са безкрайни. С мощност 1800 W за нула време ще изпечете най-хрупкавите пици или ще разтопите сиренето в тигана за раклет. Почистването след това е лесно благодарение на незалепващото покритие и частите, които могат да се мият в съдомиялна машина.

Допълнителна информация

Производител Тристар
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби