Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Хлорен шок за басейн 0,9 кг ZO_253291 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Хлорен шок за басейн 0,9 кг

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2775631

Описание на продукта

Детайли

Дозировка:

Използвайте по-ниската доза в случаите на: след напълване на басейна с чиста питейна вода, след спиране на работа, когато няма проблем с качеството на водата, и за редовна поддръжка.
Използвайте горната граница на горепосочената доза при използване на комунална вода, по-дълго спиране на работа или при проблем с качеството на водата.
Указания: Използването на 0,18 г от продукта на 1 m3 вода ще повиши количеството на свободния хлор с 0,1 mg/l, но той веднага се разгражда чрез унищожаване на микроорганизмите. Разтворете продукта в съд с вода и след това го нанесете в басейна при включена филтрираща система. В случай на прилагане на шокова доза хлор трябва да се изключи присъствието на хора в басейна.

За чист басейн използвайте SAVO хлорни таблетки или SAVO комплексни таблетки 3 в 1 за поддържане на нивото на активния хлор. За избистряне на водата използвайте SAVO флокулатор, за по-светла вода използвайте SAVO Brightener.

За евентуална дезинфекция на стените на басейна и околността използвайте разтвор от 2,5 г на 10 л вода срещу бактерии и вируси, 15 г на 10 л вода срещу плесени. Мярка от 100 ml съответства на приблизително 95 g от продукта.


SAVO хлорен шок е гранулиран продукт, който бързо увеличава концентрацията на хлор във водата на басейна. Предназначен е за шокова дезинфекция след пълнене или при внезапно влошаване на качеството на водата в басейна. Продуктът ефективно дезинфекцира и предотвратява развитието на водорасли.

Срок на годност: 04/2023 г.

Допълнителна информация

Производител Саво
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби