Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • DVI - D Dual Link (m) - 2x HDMI (v) концентратор ZO_246325 1

Снимката може да бъде само илюстративна

DVI - D Dual Link (m) - 2x HDMI (v) концентратор

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2775659

Описание на продукта

Детайли

Подходящ за разделителна способност до 1920 x 1200 @ 60 Hz (WUXGA) Копира изображението на 2 екрана (не е подходящ за разширяване на изображението) Този сплитер ви позволява да копирате изображението, като и на двата екрана то ще се показва по един и същи начин. Този сплитер не е подходящ за разширяване на работния плот. За тази цел ви е необходим допълнителен мониторен изход на вашия компютър или лаптоп или, ако имате само 1 мониторен изход, конвертор от USB към DVI-D или HDMI. Възможно е използване на аудио за ограничен брой приложения. Кабелът DVI се използва само за предаване на изображения. Поради това трябва да използвате отделен кабел за предаване на звук. В много ограничени ситуации допълнителните щифтове, включени в този конектор Dual Link DVI, могат да се използват за предаване на звук. Това работи само за устройства с изход DVI (не за устройства с вход DVI). Доколкото ни е известно, има ограничен брой графични карти от AMD/ATI Radeon и Nvidia, които могат да правят това и Dreambox с изход DVI-D Dual Link. Може да се наложи да коригирате настройките на графичната си карта. Проверете в ръководството или при доставчика на графичната карта. Подходящо само за цифрови видеосигнали Конвертирането към VGA, например чрез адаптер или кабел, не е възможно. Ако все пак искате да свържете VGA монитор към DVI изхода на вашия компютър или лаптоп, можете да използвате адаптер или кабел от DVI-I / DVI-A към VGA. Вашата система трябва да има DVI-I 24+5-пинов изход Какво е DVI DVI означава Digital Visual Interface (цифров визуален интерфейс) и първоначално е бил предназначен за интерфейс за монитори. DVI предава напълно цифров сигнал без загуба на данни. В резултат на това DVI се разглежда и като заместител на аналоговия VGA.3 Различни видове DVI конектори

DVI-A - 12+5 извода

Този интерфейс предава само аналогов сигнал, което е полезно за свързване на кабел DVI към VGA. Този тип е еквивалентен на DVI-I.

DVI-I - 18+5 извода (Single Link) / 24+5 извода (Dual Link)

Това е оригиналният интерфейс, който съчетава цифрови и аналогови сигнали. Много компютри с 1 мониторен изход често имат този интерфейс. Тогава можете да свържете аналогов (VGA) монитор, но и цифров DVI-D или HDMI монитор.

DVI-D - 18+1 извода (единична връзка) / 24+1 извода (двойна връзка)

DVI-D предава само цифров сигнал. Много потребителски продукти, като например цифрови телевизори или монитори, вече включват този интерфейс. Компютрите с DVI и VGA изходи за монитори често имат и цифров DVI-D изход. Проблеми със свързването Когато купувате DVI кабел, обърнете внимание какъв тип DVI поддържа вашето устройство. DVI-D конектор ще пасне на DVI-I връзка, докато DVI-I конектор няма да пасне на DVI-D връзка.



Разклонител DVI-D Dual Link (m) - 2x HDMI (v) Използвайте този разклонител, за да свържете 1 устройство с DVI връзка към 2 екрана с HDMI връзка.DVI конекторът е свързан към DVI-D Dual Link (24+1 извода).

Допълнителна информация

Производител Delock
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби