Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Хлорни мини таблетки за плувен басейн 900g ZO_15008 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Хлорни мини таблетки за плувен басейн 900g

Black friday Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2776209

НАМАЛЕНИЕ:
8,00 лв.
Остават:
4 бр
Продадено:
26 / 30

Описание на продукта

Детайли

Подробно описание

Благодарение на постепенното разтваряне на таблетката активното вещество (хлор) се освобождава постепенно и по този начин водата се контролира постоянно от микробиологична гледна точка.

Дозировка

Ориентировъчно - в зависимост от температурата на водата и съдържанието на активен хлор, добавяйте по 1 - 2 таблетки на 2 - 3 м3 вода на всеки 6 - 8 дни. Таблетките се използват за поддържане на стабилно ниво на свободен хлор при задоволително качество на водата, като се разтварят постепенно, докато свободният хлор се разгражда. Потребността от хлор за осигуряване на оптимално ниво на активен хлор във водата варира в зависимост от температурата на въздуха и водата, броя на къпещите се, честотата и интензивността на валежите и бурите. При продължително хубаво време, след бури, засилен трафик в басейна и по-високи температури на водата, третирайте шоково с хлорен шок SAVO. Използвайте флокулант SAVO, за да пречистите водата, или SAVO Brightener за по-ярка вода.

Важно

За да използвате продукта правилно, е необходимо да използвате комплект за тестване, за да измерите pH и активния хлор във водата на басейна Ако водата вече е пречистена, поддържайте нивото на свободния хлор между 0,3 и 0,5 mg/l. Преди да използвате хлорните таблетки за първи път (след напълване на басейна), винаги извършвайте превантивна обработка на водата със SAVO Chlorine Shock, регулирайте стойността на рН на водата в басейна със SAVO ph+ или SAVO pH- до 7,1 - 7,5.

Таблетките могат да се добавят

С поплавък

Поставете необходимото количество хлорни таблетки в поплавъка за дозиране. Оставете поплавъка да се движи свободно по повърхността на басейна, където има по-голямо движение на водата, и използвайте контрола върху отворите на поплавъка или броя на използваните таблетки едновременно, за да поддържате препоръчителното ниво на активен хлор.

С дозатора, вграден в циркулационната тръба

Поставете необходимия брой таблетки в дозатора. Настройте регулиращите клапани на диспенсъра, за да поддържате приблизително препоръчителното ниво на активен хлор. Носете защитни ръкавици и очила.

НИКОГА не хвърляйте таблетките директно в басейна! Винаги съхранявайте в затворен контейнер на сухо място, защитено от пряка слънчева светлина, при температура между 5 и 25°C и на място, недостъпно за деца. Не пушете, не яжте и не пийте, докато работите с продукта. Никога не смесвайте с други продукти.



SAVO хлор мини таблетки за басейн 900 г

Срок на годност 02/2023 г.

Допълнителна информация

Po datu spotřeby Да
Производител Саво
Datum spotřeby 02/2023
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби