Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Pine Fresh 750 мл ZO_98-1E8565 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Pine Fresh 750 мл

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2776284

Нормална цена:
7,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
4,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

Подробно описание

Течният почистващ и дезинфекциращ препарат Domestos е предназначен за почистване и дезинфекция на силно замърсени места, особено там, където може да има бактерии или плесени. Domestos може да се използва в целия дом, както неразреден, така и разреден с вода.

Разреденият течен Domestos може да се използва за почистване на подове, плочки, мивки, работни и други по-големи площи в дома, както и за избелване на пране. Подходящ е и за почистване и дезинфекция на инструменти за почистване.

Неразреденият течен Domestos е идеален за почистване и дезинфекция на тоалетни, отводнителни канали в банята и кухненски мивки.

Благодарение на гъстата си формула Domestos прилепва по-добре към повърхността на тоалетната чиния и намалява растежа на бактериите дори след промиване. При ежедневна употреба Domestos предпазва през целия ден от бактерии, отделяни от тоалетната във въздуха, като същевременно се бори с микробите в дома. Той убива всички познати видове бактерии.

Указания за употреба:

Неразреден - интензивна дезинфекция. За още по-ефективно отстраняване на микробите и петната, оставете да действа през нощта. Кухненски/банянски оттоци: за дезинфекция и премахване на неприятни миризми, изсипете в оттока и оставете за 5 минути. Мивки: изсипете в канала и преливника и оставете за 5 минути, след което изплакнете обилно.

Разреден - дезинфекция: подове и работни повърхности: добавете 120 ml Domestos към 5 l вода. Не е необходимо да се изплаква. Не използвайте неразреден върху подове. Гъби и кърпи за съдове: добавете 120 ml Domestos към кофа, пълна до половината с вода, и накиснете за 30 минути.

Разреден - белина за пране: добавете 20 ml Domestos към 5 литра вода и накиснете за една нощ, след което изплакнете обилно. Не използвайте върху цветно бельо, коприна, вълна или деликатни тъкани. Винаги използвайте пластмасов контейнер. Добавете 20 ml в септични ями.



Течният почистващ и дезинфекциращ препарат е предназначен за почистване и дезинфекция на силно замърсени места и особено там, където може да има бактерии или мухъл. Domestos може да се използва в целия дом, както неразреден, така и разреден с вода. Продава се само на лица над 18 години.

Срок на годност 09/2022 г.

Допълнителна информация

След изтичане на срока на годност Да
Производител Domestos
срок на годност 09/2022
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби