Голямо състезание

30% отстъпка за продукти на LEVNO при покупка над 80 лв., използвайте код LEVNO30 в количката

до 2 дни
  • Kiousrm Комплект от 9 буркана за съхранение, херметически затворени, с капак, комплект етикети - 3x200 ml/3x450 ml/3x1000 ml ZO_211304 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Kiousrm Комплект от 9 буркана за съхранение, херметически затворени, с капак, комплект етикети - 3x200 ml/3x450 ml/3x1000 ml

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2776905

НАМАЛЕНИЕ:
35,00 лв.

Описание на продукта

Детайли

  • 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】: Дървеният буркан с капак е изработен от термоустойчиво боросиликатно стъкло, а масивният бамбуков капак е изработен от силикон, за да запази храната свежа и суха, да избегне влагата и насекомите. Бурканите за съхранение с бамбукови капаци могат да се нагряват до 120 градуса по Целзий с открит пламък или да се замразяват до минус 20 градуса по Целзий.
  • 【КУХНЕНСКИ АКСЕСОАРИ】: Добавете контейнери за съхранение в кухнята си, за да организирате повече храна, да съхранявате печива (брашно/прах/сол/захар), чай и подправки или други съставки. Помага при съхранението и спестява повече място.
  • 【ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН】: Около дървения капак има слой от силиконов уплътнителен пръстен за запечатване и съхраняване на повече храна, почистване и изплакване, може да се поставя в съдомиялна машина и хладилник и микровълнова фурна за почистване.
  • 【НАШАТА ГАРАНЦИЯ】: Винаги заставаме зад нашите бамбукови капаци за контейнери за съхранение. Ако имате дефектен контейнер за съхранение поради неконтролируем фактор, имате някакви въпроси или не сте доволни от нашите продукти, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние със сигурност ще решим проблема ви!


  • 【Комплект от 9 броя】: Буркани за съхранение с бамбукови капачки Продуктът включва 9 различни размера - 3х малки стъклени буркани 200мл, 3х среден капацитет 450мл, 3х голям капацитет 1000мл. Комплектът стъклени буркани се предлага с набор от черни етикети за идентифициране на съхраняваните Доставя се с храна, химикалка за маркиране и четка за почистване.

Допълнителна информация

Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби