Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • 112256 хибридна скара ZO_26777 1

Снимката може да бъде само илюстративна

112256 хибридна скара

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2778095

Описание на продукта

Детайли

Принцеса 112256

  • Функция за грил 2в 1
  • Издръжлива чугунена плоча за грил: 37 x 37 см
  • Сваляем нагревателен елемент срегулируем термостат
  • Регулируем достъп на въздух
  • Капак с термометър
  • Бързо загряване
  • Удобен за пренасяне
  • Вграден контейнер за излишната мазнина
  • Лесно почистване
  • Напълно разглобяем
  • Мощност: 2000 W

Печене на открито или в уюта на вашия дом

Хибридният грил Princess 112256 ви предлага възможността да печете на грил, когато, където и както искате. Той може да се използва с дървени въглища навсякъде на открито или у дома на електричество. Приготвяйте любимите си ястия на открито с атмосферата на истинско лятно барбекю парти или ако времето не е толкова хубаво, хибридният грил може да се използва в уюта на дома ви като електрическа скара. Насладете се на гъвкавостта и лекотата на това хибридно устройство.

Имате ли желание за традиционно ястие на скара? Изберете нагревателния елемент и напълнете грила с активен въглен. Насладете се на характерния, опушен вкус на истинското барбекю и изненадайте приятелите и семейството си с вкусно ястие.

Готови за нула време

Хибридният грил е оборудван с подвижен нагревателен елемент, който ви позволява лесно да избирате между електрическа или дървена скара. Нагревателният елемент смощност 2000 W се загрявабързо, така че можете да започнете да печете на грил веднага.

Точно по ваш вкус

Хибридният грил Princess 112256 е проектиран така, че всеки път да ви осигурява перфектни резултати при готвене. Когато печете на грил с активни въглища, контролирайте температурата с регулируемия въздушен поток - пускайте повече или по-малко въздух, за да контролирате интензивността на огъня. Освен това капакът е оборудван стермометър , така че винаги ще сте наясно с температурата вътре. Когато печете на електрическа скара, разполагате с регулируем термостат , за да изберете оптималната температура,

Ниска степен на поддръжка

Хибридният грил е напълно разглобяем, така че можете лесно да почистите всички части. Подвижната тава улавя всички излишни мазнини.



Преносимият хибриден грил Princess 112256 може да се използва с дървени въглища навсякъде на открито или у дома на ток. Издръжливата чугунена плоча за грил е с размери: 37 x 37 cm. Когато гриловате на открито с дървени въглища, контролирайте температурата с регулируемия въздушен поток, а капакът е оборудван с термометър за проверка на температурата. Когато печете на електрическа скара, разполагате с регулируем термостат, за да изберете оптималната температура. Мощността от 2000 W осигурява бързо загряване, а вие ще оцените възможността за разглобяване на грила за почистване.

Допълнителна информация

Производител принцеса
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби