Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Комплект превключватели SH4 - 99573 - без заземителен щифт ZO_98-1E3399 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Комплект превключватели SH4 - 99573 - без заземителен щифт

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2778186

НАМАЛЕНИЕ:
17,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

Контролирайте устройствата и осветлението си с комплекта превключватели Smartwares SH4-99573. Комплектът включва три превключвателя, които могат да се управляват с включеното в комплекта дистанционно управление. По този начин можете да включите осветлението или вентилатора, докато седите на дивана. Можете да свържете комплекта към Smartwares Smart Switch и да управлявате превключвателите си с приложението или с гласово управление с Amazon Alexa.

Изпитайте удобството на
Изключете осветлението веднага щом започне филмът или управлявайте вентилатора, когато вече сте в леглото. Комплектът превключватели ви предлага много възможности, за да направите дома си по-комфортен. Така можете да създадете най-доброто решение за собствената си ситуация.

Лесен за използване
Комплектът е лесен за използване. Включете превключвателите в контакта, свържете превключвателите към дистанционното управление и сте готови да управлявате превключвателите. Сега просто трябва да включите вашите устройства или светлини към превключвателите, за да ги управлявате с дистанционното управление. Комплектът има обхват на открито поле от 30 м. Всеки превключвател има максимален капацитет от 1000 W. Освен това дистанционното управление има един главен превключвател, който ви позволява да управлявате и трите превключвателя с един бутон.

Направете дома си интелигентен
Smartwares иска да ви даде възможност да създадете свой собствен интелигентен дом по лесен начин. Комплектът превключватели Plug & Connect може да се използва самостоятелно или да се свърже с превключвателя Smart Switch, който е ключът към вашия собствен интелигентен дом. Превключвателят Smart Switch ви позволява да управлявате всички продукти Plug & Connect с помощта на безплатното приложение, дори когато не сте вкъщи. Осигуряването на безопасен, комфортен, удобен и енергийно ефективен дом е това, което представлява интелигентният дом. Няма сложни инсталации или скъпи комплекти, само един прост контролер за включване и пускане и интуитивно приложение са всичко, от което се нуждаете, за да създадете свой собствен интелигентен дом. Гамата Plug & Connect е съвместима с Amazon Alexa и следователно позволява гласово управление.

Разширяване, комбиниране и управление с Plug & Connect
Създайте толкова удобство и комфорт, колкото желаете, като разширите интелигентния си дом с интелигентни продукти от широката гама Plug & Connect на Smartwares. Например добавете интелигентен радиаторен вентил, за да отоплявате къщата, когато се прибирате от работа, или управлявайте градинското осветление от дивана с външни ключове. Нашите решения са много лесни за инсталиране; Plug & Connect и готово!

Характеристики:

  • Управлявайте уредите и осветлението си с дистанционно управление.
  • Изключете осветлението в началото на филма или управлявайте вентилатора в леглото
  • Лесни за използване с прост процес на инсталиране
  • Може да се използва в радиус от 30 метра
  • Разширете интелигентния си дом със Smart Switch, за да управлявате всички продукти Plug & Connect с помощта на безплатното приложение


Контролирайте устройствата и светлините си с комплекта превключватели Smartwares SH4-99573. Комплектът включва три превключвателя за включване, които могат да се управляват с включеното дистанционно управление. Така можете да включите осветлението или вентилатора, докато седите на дивана. Комплектът може да бъде свързан към устройството Smartwares Smart

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби