Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • MacBook Air 13

Снимката може да бъде само илюстративна

MacBook Air 13" i7 16 GB 512 GB Silver 2020

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2778993

Описание на продукта

Детайли

Обновеният Apple MacBook Air вече разполага с Retina дисплей с технология True Tone и е на по-достъпна цена. Тънък, лек и мощен, MacBook Air е идеалният преносим лаптоп за всичко. Открийте света на Apple с новия MacBook Air.

Основни характеристики

  • Нов с Magic Keyboard.
  • Още по-висока производителност с10-ото поколение Intel Core процесор.
  • Фантастичен 13,3-инчов Retina дисплей.
  • Сигурно и удобно Touch ID влизане с четец за пръстови отпечатъци.
  • Удобен тракпад Force Touch.
  • Съобразена с околната среда - изработена от 100% рециклиран алуминий.
  • Изберете своя цвят - златен, космическо сив или сребърен.

Красив Retina дисплей

Новият MacBook Air 13 (2020) отново разполага с висококачествен Retina дисплей с ярка LED подсветка, високо контрастно съотношение и широка цветова гама, която е наслада за очите. Високата гъстота на пикселите от 227 пиксела на инч (ppi) гарантира идеално остър текст и най-фините графики. Всяка снимка и видеоклип изглеждат още по-реалистично на екрана Retina.

  • Технологията True Tone автоматично настройва бялата точка на дисплея към цветовата температура на околната среда, като осигурява по-точно възпроизвеждане на цветовете във всяка ситуация.
  • Четири пъти повече пиксели от дисплея с висока разделителна способност.
  • Цветовата гама е с 48% по-широка от тази на модела без Retina.

Производителност, която ще оцените

Новият MacBook Air разполага с мощенIntel процесорот 10-о поколение , бърза SSD памет, висококапацитетна LPDDR4X RAM памет и усъвършенствана Intel Iris Plus Graphics. С новия MacBook Air ще бъдете по-продуктивни и ще имате повече място за творчеството си.

Магическа клавиатура

Сега можете да изпитате и страхотното усещане за удобно, тихо писане с прецизна реакция на MacBook Air с Magic Keyboard. Тя използва усъвършенстван ножичен механизъм с 1 мм ход и, разбира се, има клавиши с подсветка и сензор за околна светлина, за да направи писането в слабо осветена среда по-приятно.

Още по-голям тракпад Force Touch

Заслужава да се подчертае и тракпадът Force Touch , който разпознава докосвания навсякъде по повърхността си, включително и силата на натиска. Така в зависимост от приложената сила можете да определите какво конкретно искате да направите - дали да намерите дефиницията на дадена дума, или да прегледате даден файл. А сега има още повече място за жестове с много докосвания.

Тънък и лек

С още по-голяма мощност новият MacBook Air отново е толкова тънък и лек, колкото очаквах. Той тежи 1,29 кг и е само 16,1 мм в най-широката си точка. Освен това е изработен от здрав, издръжлив и 100% рециклиран алуминий от серия 6000. Такъв партньор е удоволствие да пътуваш с него или да се показваш в компания.

Един конектор за всичко, от което се нуждаете

Въпреки че MacBook Air използва един-единствен тип кабелен интерфейс, Thunderbolt 3, можете да свържете почти всякаква периферия. Той е с реверсивен дизайн и ви позволява да зареждате, да свързвате външни дискове, да извеждате видео с вградената поддръжка на DisplayPort и да свързвате други USB периферни устройства с USB Type-C конектора. Така че можете лесно да свържете всички устройства, от които се нуждаете, към своя MacBook.



Следващото поколение Apple MacBook Air за 2020 г. разполага с 13,3-инчов Retina дисплей с технология True Tone, Touch ID, Force Touch тракпад и Magic Keyboard.2GHz), 16GB RAM LPDDR4X, 13,3-инчов IPS Retina дисплей 2560×1600 пиксела, Intel Iris Plus Graphics, 512GB SSD PCIe диск, алуминиева конструкция, Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0, 2x Thunderbolt 3/Type-C, FaceTime HD камера, операционна система macOS.

Продуктът е локализиран за CZ. Липсва оригинално зарядно устройство. Може да се използва всяко USB-C зарядно устройство, в идеалния случай 65 W - https://www.alza.cz/alzapower-m300-multicharge-power-delivery-cerna-d6791736.htm

Нов продукт , нов дисплей, иначе неизползван. Нулиране на настройките. Продуктът е напълно функционален. Разопакован.

За този продукт не могат да се прилагат други отстъпки или купони.

Допълнителна информация

Производител Ябълка
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби