Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Комплект за създаване на видеоклипове ZO_259760 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Комплект за създаване на видеоклипове

Black friday Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2779052

НАМАЛЕНИЕ:
27,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

Това интерактивно ръководство ще ви запознае с характеристиките и предимствата на този цялостен комплект, който е идеален както за начинаещи режисьори, така и за опитни професионалисти.

Преносим дизайн:

Леката, но издръжлива конструкция на статива го прави идеален за снимане на място. Преносимостта му е от съществено значение за видеооператорите, които трябва да се движат в различни среди или да пренасят оборудването си на дълги разстояния.

Осветете сцените си:

Доброто осветление е от ключово значение за висококачественото видеопроизводство. AY 49 включва професионален комплект за осветление с LED панели, които предлагат ярко и равномерно осветление. Този набор от опции за осветление гарантира, че потребителите могат да регулират настройките на осветлението, за да отговарят на всяка среда, като значително подобряват визуалното качество на своите видеоклипове.

Удобни за потребителя контроли:

Камерата в комплекта AY 49 е проектирана с интуитивен интерфейс, което я прави достъпна дори за начинаещи във видеографията. Този удобен за потребителя аспект улеснява регулирането на настройките и гарантира, че потребителите могат да постигнат перфектния кадър, без да се нуждаят от обширни технически познания.

Кристално чист звук:

AY 49 се предлага с висококачествен микрофон, който улавя ясен и отчетлив звук. Това е от съществено значение за записването на диалог, околни звуци или озвучаване, като се гарантира, че полученият видеоклип има отлично качество на звука, което допълва визуалното изображение. Технологията за намаляване на шума от микрофона е от ключово значение за минимизиране на фоновия шум. Тази функция позволява на основното аудиосъдържание да изпъкне, което е от съществено значение за поддържането на професионални аудиостандарти във видеоклиповете.

Потребителски контроли:

Камерата в комплекта AY 49 е проектирана с интуитивен интерфейс, което я прави достъпна дори за начинаещи във видеографията. Този удобен за потребителя аспект позволява лесно регулиране на настройките и гарантира, че потребителите могат да постигнат перфектния кадър, без да се нуждаят от обширни технически познания.

Бонус аксесоари:

Включването на резервни батерии в комплекта означава, че потребителите могат да продължат да снимат без прекъсвания, причинени от липса на захранване: комплектът включва издръжлив калъф за носене, който осигурява удобен и безопасен начин за транспортиране на оборудването.



Представяме ви комплекта за създаване на видеоклипове AY 49: вашият идеален спътник за лесно създаване на видеоклипове с професионално качество

Допълнителна информация

Производител AY-49
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби