Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Ръчна прахосмукачка без кабел ZO_267413 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Ръчна прахосмукачка без кабел

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2780961

Нормална цена:
105,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
65,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

  • ✅ Безчеткова ръчна прахосмукачка с 2 предавки: с невероятна всмукателна мощност от 18 000 PA, тази мини ръчна прахосмукачка е оборудвана с усъвършенстван високоскоростен безчетков мотор. Регулируемите 2 скорости, мощността на засмукване 18000PA и 9000PA са идеални за почистване на дома и автомобила. Натиснете продължително за 3 секунди, за да стартирате машината. Кратко натискане ви отвежда до следващото ниво.
  • ✅ Преносима прахосмукачка за автомобили с многофункционални аксесоари: Снабдена с широк набор от четки и накрайници, безжичната ръчна прахосмукачка за кола WADEO е идеална за отстраняване на косми от домашни любимци, трохи, прах и скрити замърсявания във всяко кътче на аксесоарите и седалките на автомобила ви. Дългите дюзи могат ефективно да почистват дълбоките ъгли! Освен това се предлага с два фини метални филтъра за подмяна.
  • ✅ Мини прахосмукачка и прахосмукачка 3 в 1. Високоскоростната мини прахосмукачка с обороти до 35 500 об/мин с безчетков мотор е оборудвана с разнообразни аксесоари, за да се справи с издухването , прахосмукирането и изпомпването на различни сценарии за употреба. Перфектен дизайн 3 в 1, не само лесен за поддържане на чистотата в автомобила или дома, но и за почистване на трохи, прах от компютър, клавиатура, климатик. Можете да го вземете и като вакуумен уплътнител, за да източите въздуха от торбичките за съхранение, за да спестите място.
  • ✅ Акумулаторна ръчна прахосмукачка с акумулаторна батерия. Насладете се на удобството на пълното зареждане само за 4 часа (препоръчва се адаптер 5V/2A, не е включен в комплекта), осигуряващ време за използване от около 15~35 минути в зависимост от избраната скорост.
  • ✅ Лесен за почистване фин стоманен филтър: в допълнение към фините стоманени филтри, които се доставят със самата прахосмукачка, тази прахосмукачка за автомобили включва и един сменяем стоманен филтър. Мощните прахосмукачки за мокро и сухо почистване не само изсмукват косми от домашни любимци, малки частици прах или мръсотия, но и лесно се справят с малки количества течности. Стоманеният филтър на мини прахосмукачката WADEO може да се мие и използва многократно. Редовното почистване помага за поддържане на смукателната мощност.
Марка WADEO
Специална характеристика Преносима
Вид на филтъра HEPA филтър

Включени компоненти

1× Прахосмукачка за автомобил, 1× Фин стоманен филтър, 1× Накрайник за засмукване, 1× Четка за засмукване, 1× Голям порт за издухване, 1× Четка за издухване, 1× Четка за под, 1× Четка за почистване, 1× Чанта за съхранение, 1× Малък порт за издухване, 1× Порт за изпомпване, 1× Линия за зареждане.

Препоръчителна повърхност
Автомобил
Източник на захранване Захранване
От батерия
Напрежение
7,4V
Тегло на изделието
13,12 унции


WADEO ръчна прахосмукачка без кабел, прахосмукачка за кола Преносима безжична прахосмукачка 18000 Pa

В разопакован вид.

Използвана. Възможно е да има незначителни козметични/механични дефекти, които не засягат функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Wadeo
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби