Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 5 дни
  • Фитнес топка ZO_98-1E11905 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Фитнес топка

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 5 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 7 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2781945

Нормална цена:
35,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
22,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

Практикувайте фитнес упражненията си у дома с топката за йога на Tunturi. Просто надуйте фитнес топката и започнете да се упражнявате веднага. Подобрете координацията, баланса и силата си, докато тренирате или се упражнявате с тази фитнес топка.Идеална за вкъщи, тя се използва широко и в йога и фитнес зали и рехабилитационни центрове.

Седите ли удобно? Искате да подобрите баланса, координацията и силата си? С тази надуваема фитнес топка Tunturi всичко това е възможно. Гимнастическата топка е подходяща за изпълнение на различни кондиционни упражнения за укрепване и разтягане на мускулите. Фитнес топката е идеална за домашна употреба, но се използва широко и в йога и фитнес зали и рехабилитационни центрове. Можете също така да седнете върху топката за сядане на бюрото си или пред телевизора. Тъй като тялото ви винаги трябва да намери правилния баланс, вие несъзнателно укрепвате мускулите си и подобрявате стойката си. Гимнастическата топка е надуваема и можете да я надуете толкова плътно, колкото искате.

Предимства на фитнес топката Tunturi
✓ Подобрява баланса, силата и координацията ви
✓ За укрепване и разтягане на мускулите
✓ Надуваема и лека

Тренирайте мускулите си и подобрете стойката си с тази удобна фитнес топка Tunturi. Поръчайте бързо!

Включено е безплатно приложение Tunturi Training
Търсите помощ, вдъхновение или мотивация за своята тренировка? Намерете хиляди анимирани фитнес упражнения, уроци и тренировъчни видеоклипове в Tunturi Training. Те ще ви помогнат да извлечете максимума от себе си и от вашите продукти Tunturi.

Можете да тренирате самостоятелно и да създавате свои собствени тренировъчни планове, но също така можете да гледате групови занимания и да използвате общността. Библиотеката се обновява редовно, така че винаги можете да намерите нови предизвикателства и вдъхновение в приложението. Най-хубавото е, че: че Tunturi Training е 100% безплатно за използване и изтегляне в App Store и Play Store!

За Tunturi
Чувствайте се по-добре всеки ден. Това е мотото на Tunturi. Произходът ни е във Финландия, където през 1922 г. двама братя основават магазин за велосипеди. Сега, повече от 100 години по-късно, ние сме холандска компания и глобална марка. Подкрепяме ви по пътя ви към здраво и стегнато тяло, балансиран ум и щастлив живот. Правим това с широка гама от оборудване за кардио и силови тренировки, аксесоари и помощни приложения. Асортимент, който непрекъснато се разширява и подобрява, с качествени продукти и отлична гаранция. Не можете да разберете нещо или имате въпроси? Тогава нашият сервизен екип е готов за вас.

Вярваме, че всеки има право на добър и здравословен спорт, включително и децата. Ето защо за всяка ваша покупка ние даряваме определена сума на фондация Fitkids. Заедно гарантираме, че децата с увреждания могат да спортуват.

Преглед на спецификациите:
- Диаметър: 65 см*
- Надуваема - включена ръчна помпа
- Материал: винил
- Максимално тегло: 120 кг
- Тегло: 1 кг
- Подходящ за височина на тялото от 166 до 178 см
- Предлага се и в други размери и цветове

*Забележка: Напомпайте топката с въздух до максимум за първите няколко пъти. Може да са необходими 1 или 2 дни, за да се разтегне топката до правилния размер.

Височина/диаметър:
до 155 см = Ø 45 см
От 155 см-165 см = Ø 55 см
От 166 cm-178 cm = Ø 65 cm
От 179 см-190 см = Ø 75 см
От 190 см = Ø 90 см


Топка за фитнес Tunturi - Топка за йога с помпа - Топка за пилатес - Топка за бременни - 65 см - Цвят: сребрист - Включва безплатно фитнес приложение

Разопакована

Използван артикул. Възможно е да има дребни козметични/механични дефекти, които не засягат функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител ТУНТУРИ
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби