Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Galaxy Watch Active (SM - R500N) черен ZO_9968-M6205 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Galaxy Watch Active (SM - R500N) черен

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2781983

Нормална цена:
135,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
85,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

За бизнес среща и лятна ваканция
Каквото и да е събитието или спортната дейност, не е нужно да сваляш Galaxy Watch Active от китката си. С лесната и бърза смяна на цифровия циферблат той е готов за всяко събитие. Изберете оригинален дизайн на дисплея, който да отговаря на вашето настроение, облекло и повод.


Изтънчени функции
Поддържайте тялото си във форма с функцията за ежедневна активност. Тя се грижи за правилните ви упражнения, редовния питейния режим или хранително балансираната диета. Ходенето, бягането, гребането или динамичните упражнения например се измерват автоматично от първото движение. Това става благодарение на специалните сензори за движение, които ви наблюдават отблизо и оценяват всичко точно. Часовникът също така гордо носи военния стандарт MIL-STD-810G за издръжливост и сертификат за водоустойчивост 5 АТМ.


Вдишване... издишване
Отделете няколко минути от натоварения си работен ден, за да вдишате дълбоко и да успокоите ума си. Galaxy Watch Active разполага с вграден сензор за сърдечен ритъм, който открива нивото на дискомфорт и след това предлага прости и ефективни дихателни упражнения, за да успокои тялото ви и да намали нивата на стрес.


Предложете на здравето си най-доброто
Разберете как се справя тялото ви. Приложението Samsung Health проследява и анализира навиците ви за хранене, упражнения и почивка и ви дава съвети как да подобрите здравословния си начин на живот. Приложението показва на дисплея на часовника информация като сърдечен ритъм и прием и разход на калории, а благодарение на разнообразните фитнес функции можете да се наслаждавате на върхови спортни постижения.


Край на прозяването сутрин
Galaxy Watch Active не ви позволява да се прозявате през нощта. Благодарение на специалните сензори той следи четирите етапа на съня ти и дава ясен резултат за неговото качество. Така че на сутринта ще се събуждате освежени и изпълнени с енергия.


Активни утрешни дни
Насладете се на цял спортен уикенд на открито, без да имате нужда от електричество. Можеш да разчиташ, че Galaxy Watch Active ще поддържа високото ти спортно темпо повече от 45 часа с едно зареждане. Можеш да ги зареждаш безжично със следващото поколение смартфон Samsung Galaxy S10, както и с обикновено безжично зарядно устройство.


Лесно управление за всеки
Galaxy Watch Active се откроява от пръв поглед със своя минималистичен, модерен дизайн. Точно такива са и вътрешността им. Той предлага наистина прост потребителски интерфейс на Samsung, който дори малко дете или потребител, който не е технически грамотен, може лесно да овладее. Сега всичко, което трябва да направите, е да изтеглите полезни приложения и да започнете да постигате целите си.


Технически спецификации
Основни спецификации
ФункцииИзвестия, контрол на музиката, аларма, автоматична синхронизация, SMS; дихателни упражнения,разпознаване на упражнениятаМатериалКалъфот анодизиран алуминий, спортна силиконова каишкаПредназначенза любители наSamsung; Спорт; Работа; Развлечения; УнисексДебелина (мм)40Размер- В (мм)39.5Размер- Ш (мм)39,5Размер- В (мм)10,5Тегло(g)25,0, 35,0ПовишенаиздръжливостIP68ОперационнасистемаTizenВерсия на операционната системаTizenOS 4.0Съдържание на опаковката(не се отнася за използвани продукти)Samsung Galaxy Watch Active; 2 каишки - размер L и S; докинг станция; зарядно устройство; кратко ръководство
Хардуер
Сензори (датчици)Акселерометър, Барометър, Сензор за сърдечен ритъм, Сензор за светлинаСпортнифункцииСмарткоучинг, Проследяване на сърдечния ритъм, Приложение за упражнения, Проследяване на активността и съня, Приложение за дишанеДъхателенLCD дисплейНеМикрофонПроцесор- брой ядраДвойноядроПроцесор- честота (GHz)1.1СпециалнифункцииАкселерометър, барометър, сензор за сърдечен ритъм,сензор за светлинаRAM0,75 GB, 0,77GBСторидж4GBРазширение на сториджа- максимален капацитет (GB)4
Дисплей
Тип на дисплеяSuperAMOLEDРазмер надисплея(инчове)1,1Разделителна способност надисплея(пиксели)360x360Технология на дисплеяSuperAMOLED
Свързаност
BlueTooth спецификация4.2СвързаностBluetooth4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/GalileoИзходенконекторUSB2.0 -док5GneСъвместимостAndroid5.0 или по-нова версия и минимум 1,5 GB RAM; iPhone: iPhone 5 и по-нова версия, iOS 9.0 илипо-нова версияСимнаWi-Fi802.11n,даBluetoothyes,4.2GPSyesNFCyes
Батерия
Тип батерияLi-Ion/Li-PolLi-IonКапацитет на батерията(mAh)230Издръжливост набатерията(часове)


За любителите на активния начин на живот, здравословните упражнения, балансираното хранене и качествения сън Samsung представя смартчасовника Galaxy Watch Active.

Разопакован.

Допълнителна информация

Производител Samsung
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби