Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Автоматичен разбърквач на карти от 1 до 6 колоди ZO_9968-M6481 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Автоматичен разбърквач на карти от 1 до 6 колоди

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2782552

Описание на продукта

Детайли

  • [Многоцелеви] - Тази разбърквачка за карти е подходяща за 99% от картите за игра (90 мм * 65 мм по-долу) на пазара. Подходяща за обикновени карти за покер, карти за мост, карти за колоездене, карти UNO, карти за ролеви игри и др. Може да разбърква ЧЕТИРИ чифта карти едновременно. Подходяща за дома, за партита, за срещи, за състезания.
  • [Захранване с USB-C и батерия] - Този разбърквач за карти за игра може да бъде свързан към захранваща банка (препоръчителна мощност над 10 W, включен кабел Type-C), за да се осигури достатъчен живот на батерията, а също така поддържа 4 бр. батерии C (не са включени) Включен пакет), за да отговори на различни сценарии.
  • [Работа с един пръст] - Този разбърквач на карти за покер се нуждае само от един пръст, за да натисне превключвателя, за да разбърка автоматично картите, случайността на разбъркването е по-добра от ръчната, може да предотврати ръчната измама. Лесен за използване, предназначен е за пациенти с артрит и възрастни хора.
  • [Дизайн от дървесни влакна и висококачествен материал] - Тази машина за разбъркване на карти използва подобрен и подсилен материал от компютър, повече защита от падане и компресия, творчески дървесен дизайн, висок клас и красота.


Тази машина за разбъркване на карти е подходяща за 99 % от картите за игра (90 мм * 65 мм под) на пазара.Подходяща е за обикновени карти за покер, бридж, колоездене, UNO карти, карти за ролеви игри и др. Може да разбърква ЧЕТИРИ чифта карти едновременно.Подходяща е за дома, за партита, за срещи, за състезания.

Допълнителна информация

Производител HJC
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби