Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 5 дни
  • Акумулаторна прахосмукачка и прахосмукачка 2 в 1 на Kartols, 110000 об/мин, 12KPa ZO_266876 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Акумулаторна прахосмукачка и прахосмукачка 2 в 1 на Kartols, 110000 об/мин, 12KPa

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 5 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 7 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2783194

НАМАЛЕНИЕ:
85,00 лв.
Остават:
1 бр

Описание на продукта

Детайли

  • Комбинация от вентилатор за прах и въздушна струя Нашата прахосмукачка за компютърна клавиатура с дизайн "две в едно" има 8 дюзи за различни цели. Перфектна е за автомобили, компютри, клавиатури, прозоречни колони, дивани, работилници и т.н. Може да се използва не само за почистване, но и за надуване на плувни пръстени, въздушни легла и др.
  • Мощна акумулаторна прахосмукачка Нашата компютърна прахосмукачка е оборудвана с мощен двигател, който достига 110 000 оборота в минута и създава силна въздушна тяга до 25 м/сек. С максимална мощност от 125 000 Pa тя е в състояние да почисти старателно дома ви и бързо да надуе матрака ви.
  • Модерна и лесна за използване Нашата електрическа прахосмукачка разполага със светодиодно осветление и цифров дисплей, който може лесно да запечата премахването на прах в тъмни ъгли и знае състоянието на батерията; оборудвана е с въртяща се дръжка за лесно боравене, с непрекъсната дръжка е удобна за държане; дизайн с подвижен накрайник за лесно транспортиране и съхранение; има връзка тип С за бързо зареждане.
  • Тройно регулируема сила на вятъра за интензивно почистване в дълбочина Силата на вятъра на акумулаторната прахосмукачка може да достигне 110 000 оборота в минута, супер силната сила на издухване създава въздушна струя с високо налягане за лесно отстраняване на упорития прах и мръсотия. Персонализирайте почистването си с 3 регулируеми регулатора на скоростта, които ви позволяват да контролирате силата на въздушния поток за чувствителни или тежки задачи за почистване.
  • Перфектният заместител на пръскането със сгъстен въздух Ръчните преносими минипрахосмукачки са перфектният заместител на пръскането със сгъстен въздух, като с една от нашите акумулаторни прахосмукачки ще спестите много пари и неприятности. Лесни за използване, енергийно ефективни и екологични, отделните продукти тежат само 470 г, предлагат се с пестяща място чанта за съхранение.


В началото може да сте скептично настроени, но това устройство наистина работи едновременно като духалка и прахосмукачка и е чудесно за издухване на всичко, което ви е необходимо. Компютри, клавиатури, шкафове и др. Много мощно. Подходящо за използване и в автомобила.

Не е разопакован. Не съдържа инструкции на английски език.

Използвана. Може да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Cartol
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби