Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Интерком за мотоциклет V4PLUS ZO_271712 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Интерком за мотоциклет V4PLUS

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2783287

Описание на продукта

Детайли

Интеркомът за мотоциклети EJEAS V4PLUS е усъвършенствано устройство, което съчетава най-новите технологии и практични функции, за да предложи на мотоциклетистите несравнимо качество на комуникацията. С възможността за свързване към два телефона, поддръжката на приложението SafeRiding и опционалното дистанционно управление, V4PLUS осигурява цялостно решение, което да отговори на нуждите дори на най-взискателните потребители.

V4PLUS въвежда режим на интерком с 4 водача, който позволява едновременна групова комуникация. Освен това устройството позволява интеркомът да се използва едновременно с възпроизвеждане на музика или слушане на FM радио, което не пречи на комуникацията между водачите. Благодарение на възможността за свързване с два мобилни телефона, на потребителя не се налага да избира между устройствата, което осигурява непрекъснат достъп до важни функции и контакти.

Интеркомът V4PLUS се отличава не само с усъвършенствания си обхват и качество на звука, но и с гласовите си подкани, които улесняват използването му по време на шофиране. Опционалното дистанционно управление EJEAS EUC улеснява работата с функциите на интеркома, без да отвлича вниманието на водача от пътя. Освен това поддръжката на приложението SafeRiding за iPhone и Android предлага допълнителни възможности за персонализация и персонализиране.

EJEAS V4PLUS е проектиран така, че да осигури максимален комфорт и безопасност на потребителите. Използвайки съвременни технологии като Bluetooth 5.1 и практични решения като едновременното използване на интерком и музика, този модел е идеален за мотоциклетисти, които ценят качествената комуникация. Освен това времето за връзка до 18 часа осигурява непрекъсната комуникация дори при дълги пътувания.

Производител EJEAS
Модел V4PLUS
Bluetooth 5.1
Работно разстояние 1500 m
Време за свързване 18 часа


Интерком за мотоциклети EJEAS V4PLUS

В разопакован вид. Не съдържа чешки инструкции.

Използван продукт. Може да има незначителни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител EJEAS
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби