Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Компютърна прахосмукачка 3 в 1 ZO_273140 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Компютърна прахосмукачка 3 в 1

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2783920

Нормална цена:
45,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
26,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

  • [ОБНОВЕНА ПРАХОСМУКАЧКА ЗА ВЪЗДУХ] Като обновена прахосмукачка за сгъстен въздух вече няма изтичане на въздух. Можете също така да използвате тази прахосмукачка за въздух за издухване на прах от компютри с по-голяма ефективност в сравнение с други прахосмукачки. Почистващото устройство за клавиатура PeroBuno използва акумулаторна батерия и безжичен дизайн, който е преносим за почистване на вашето бюро, лаптоп, компютър и т.н.
  • [Мощна мини прахосмукачка] Мини прахосмукачката за кола PeroBuno може да ви помогне лесно да разрешите труднодостъпни проблеми и да се отървете от заплетените и обемисти кабели. Тази мини прахосмукачка е добра за прахосмукиране на ъгъла на компютрите, клавиатурата, дивана или седалките на автомобила. По-голямата й всмукателна мощност може да почисти дълбокия прах лесно и ефективно.
  • [ПРАХОСМУКАЧКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МИНИВАКУУМ] Моля, забравете за прахосмукачката за еднократна употреба със сгъстен газ. Вече не се нуждаете от въздушни кутии за еднократна употреба, защото можете да използвате тази прахосмукачка толкова пъти, колкото искате. Прахосмукачката е снабдена с 6000mAh акумулаторни батерии, които предлагат 10W система за бързо зареждане, която се зарежда напълно само за 3 часа и работи до 25 минути без прекъсване, дори при най-висока мощност.
  • [ВИСОКА ЦЕНА НА ИЗПОЛЗВАНЕ] Закупете едновременно три различни накрайника и мини четка и се сбогувайте с въздушните контейнери за еднократна употреба, които ще ви спестят много пари. Многофункционалният дизайн 3 в 1 с приятна цена прави този уред за почистване на клавиатура идеален подарък за вашите приятели или членове на семейството.
  • [ЧИСТ ЕФЕКТИВЕН ДИЗАЙН] Тази акумулаторна въздушна прахосмукачка има три различни накрайника, един за режим на издухване, един за режим на вакуум и друг за режим на запечатване на храна. Ако вашият компютър, шевна машина или други аксесоари натрупват упорити прахови частици, можете бързо и ефикасно да ги почистите с прахосмукачката за клавиатура без много усилия.
Цвят: основен-черен
Марка PeroBuno
Специална функция Преносим, лек, компактен, HEPA
Тип филтър HEPA филтър
Включени компоненти Прахосмукачка, контейнер за събиране на прах, дълъг плосък смукателен накрайник, мини четка, накрайник за извличане на въздух, накрайник за издухване на въздух, кабел за зареждане, ръководство за потребителяПрахосмукачка, контейнер за събиране на прах, дълъг плосък смукателен накрайник, мини четка, накрайник за извличане на въздух, накрайник за издухване на въздух, кабел за зареждане, ръководство за потребителя


Компютърна прахосмукачка 3 в 1 PeroBuno

Разопакована.

Използвана. Може да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител PeroBuno
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби