Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • 5MP външна камера за видеонаблюдение ZO_273485 1

Снимката може да бъде само илюстративна

5MP външна камера за видеонаблюдение

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2784155

Нормална цена:
75,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
45,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

【Откриване на хуманоиди с изкуствен интелект и персонализирана аларма】 Функцията за откриване на хуманоиди с изкуствен интелект може точно да идентифицира човешкото движение и да го различи от животни и други обекти, намалявайки фалшивите аларми, причинени от други движещи се обекти, като листа или насекоми. Можете да регулирате чувствителността на откриване на движение от 1 до 100 и да изберете конкретни области, върху които да се фокусирате, за да намалите допълнително фалшивите аларми. Ако бъде засечено човешко движение, ще прозвучи силен звуков сигнал, за да възпре нарушителите.

【5MP Full HD и цветно нощно виждане】5MP WIFI PTZ камера за сигурност с резолюция 2560×1920 ви предлага кристално чисто качество на изображението. Вградени 8 инфрачервени и бели комбинирани LED светлини, разстояние за нощно виждане до 25 м, дори в тъмна нощна среда, нашата външна камера за сигурност може да ви осигури ясно като дневно виждане. 3 режима за нощно виждане (пълноцветен режим, инфрачервен режим, интелигентен режим), които можете да превключвате по желание.

【Автоматично проследяване и панорама 355°, наклон 90°】Външната охранителна камера Topcony поддържа автоматично хоризонтално и вертикално проследяване, за да ви осигури 360° цялостна защита. Завъртането с панорамно накланяне ви позволява дистанционно да контролирате въртенето му (355° панорама, 90° наклон) и лесно да виждате всяка област. Камерата за видеонаблюдение има и 8 предварително зададени точки за наблюдение за бърз и удобен достъп.

【Двупосочно аудио и потребителско споделяне с множество устройства】 Външната безжична камера има вграден микрофон и високоговорител за двупосочна аудио комуникация, а нейната подобрена 5dBi антена (2,4 GHz WiFi) осигурява стабилна връзка на дълги разстояния. (не поддържа 5G). До 16 потребители могат да гледат онлайн едновременно. Нашата камера за видеонаблюдение Topcony работи с Android/IOS телефон, таблет и компютър/NVR.

【SD карта/съхранение в облака и 24/7 запис】 В случай на аларма, камерата ще наблюдава интелигентно дейността, ще направи снимка и ще запише 15-секундно видео и ще го запише на вашата локална SD карта (не е включена) или в облак съхранение и изпратете известие до вашето ПРИЛОЖЕНИЕ или имейл. Можете също така да запазвате непрекъснати записи на SD карта за по-късен преглед, дори ако интернет връзката на камерата е прекъсната.
 
 
 


Topcony 5MP външна камера за видеонаблюдение с разпознаване на хора, 360° Pan-Tilt PTZ Безжична охранителна камера с автоматично проследяване, WiFi камера, 25m цветно нощно виждане, звукова светлинна аларма, 2-посочно аудио, телефон/компютър, SD/облак

Разопакован. Не съдържа чешки инструкции.

Подновете стоките. Възможно е да има леки козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Topcony
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби