Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 5 дни
  • Караоке система с 2 микрофона ZO_276068 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Нов

Караоке система с 2 микрофона

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 5 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 7 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2785434

Нормална цена:
135,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
85,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

  • Професионален безжичен Bluetooth караоке микрофон с всичко необходимо! Тя е малка по размери, но мощна по звук и пеене. Богат и мощен субуфер е вграден, за да осигури супер дълбок бас и съраунд звуков ефект. Това е добър избор за забавление за деца, семейства и приятели от всички възрасти.
  • 【Караоке система с 2 микрофона】Преносима караоке микрофонна система с два мощни микрофона, които могат да се използват едновременно. Певците могат да практикуват караоке дуети или да организират състезание по пеене със семейството и приятелите си. Това е перфектен коледен подарък за рожден ден за деца момчета момичета тийнейджъри.
  • 【Множество опции за свързване】 Този bluetooth караоке високоговорител поддържа TF карта/USB вход, когато се наслаждавате на предварително направен личен плейлист. А с тази съвместима с Bluetooth система е лесно да предавате поточно цялата си любима музика. Освен това се поддържа и AUX вход за свързване на смарт телевизор, ако певците искат да виждат превъртащи се текстове, докато свирят.
  • 【Вградена батерия】Мини система за караоке пеене, вградена акумулаторна литиево-йонна батерия 3,7 V/3000 mAh за Bluetooth високоговорители и акумулаторна литиево-йонна батерия 3,7 V/1500 mAh за два безжични микрофона. Насладете се на 3-5 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика след пълно зареждане. Тази машина за караоке може да се зарежда и с захранваща батерия (необходима е поддръжка от 5V/2,5A). Където и да сте, караоке партито никога не свършва!
  • 【Премиум качество на звука】 Истинската машина за караоке е проектирана с отлична способност за намаляване на шума и отлични големи аудио усилватели, за да осигури ясен и силен глас. И като щракнете върху бутона „VOVAL CUT“, за да премахнете оригиналния глас, децата със сигурност ще пеят любимите си песни!



Караоке система с 2 микрофона, Bluetooth караоке машина, безжична караоке система, високоговорител за караоке микрофон, парти караоке комплект, дейности, поддръжка на Bluetooth, AUX, USB/TF (бял)

Разопакован. Не съдържа инструкции на чешки език.

Подновете стоките. Възможно е да има леки козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител MUMUWIND
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби