Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 5 дни
  • Dashcam - Камера за кола ZO_276077 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Нов

Dashcam - Камера за кола

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 5 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 7 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2785448

Нормална цена:
209,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
135,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

  • 【Предна задна камера за автомобил и завъртане на 360°】Двойна камера за видеорегистратор се доставя с отделна задна камера, която е свързана към предната камера на автомобила със 7-метров кабел. Предната и задната камера могат да се монтират поотделно, както за едновременен, така и за отделен преден и заден запис. Предната камера предлага хоризонтално завъртане на 360°, докато задната камера може да се завърта на 90° вертикално, за да отговаря на вашите нужди за снимане.
  • 【Камера с Wi-Fi и безжично предаване на данни】Камера с вграден WiFi. Първо, можете да изтеглите нашето собствено ПРИЛОЖЕНИЕ „Avylet“. След това свържете WiFi на камерата за управление чрез приложението. Камерата за управление ви позволява да получите достъп до камерата за управление чрез вашия телефон с iOS или Android. Можете да улесните изтеглянето и споделянето на файлове. Можете лесно да промените настройки като време за запис, разделителна способност и чувствителност на вашия телефон.
  • 【4K+1080P качество на изображението и супер нощно виждане и WDR】Камерата за регистрационно табло има 6-слойна HD леща и технология WDR. Предните и задните камери осигуряват кристално чисто видео и качество на изображението ден и нощ. Функцията WDR балансира яркостта в тъмни или ярко осветени зони. Предната камера поддържа Full HD 4K видеозапис и е по-отчетлива от 1080P. След като се свържете с приложението, камерата автоматично ще превключи на 1080P+1080P.
  • 【G-сензор и цикличен запис】 В случай на сблъсък на превозно средство, автомобилната камера автоматично ще запази и заключи записаните в момента важни записи, които могат да се използват като доказателство в случай на злополука. Car Dash Cam преминава през записаните файлове на micro SD картата и изтрива отключените файлове, когато картата с памет е пълна. Съвместим с SD карти до 128GB (не са включени)
  • 【24-часово наблюдение на паркирането】 След като открие движение пред вашето паркирано превозно средство или колата претърпи удар, автоматично ще се включи и ще запише какво се случва. Непрекъснато наблюдавайки околността, можете да записвате видеоклипове с изтичане на времето дори когато шофирате колата си, паркирайте автомобила. За да използвате функцията за 24-часово наблюдение на паркирането, ще бъде направен ACC Hardwire Kit за осигуряване на защита от ниско напрежение.
  • 【Много компактен и дискретен дизайн и 2-инчов LCD екран и 170° широк ъгъл】 2-инчовият LCD екран на видеорегистратора ви позволява да преглеждате записите удобно. Малка кола с вградена камера може дискретно да се постави зад огледалото за обратно виждане, без да бъде засечена от потенциални крадци. Със 170° широкоъгълна предна камера и 150° широкоъгълна задна камера имате по-широк зрителен ъгъл.
  • 【Суперкондензатор и услуги】 Видеорегистраторът съдържа суперкондензатори, батериите не са включени. Суперкондензаторите имат висока енергийна ефективност и широк работен температурен диапазон. За разлика от някои видове батерии, суперкондензаторите могат да работят в широк диапазон от температури, както при силен студ, така и при топлина.



Dashcam кола с предна и задна 4K/1080P, WiFi камера за кола с цикъл на запис, APP контрол, 170° широкоъгълен и супер нощно виждане, WDR, G-сензор, 24-часово наблюдение на паркиране/откриване на движение, супер кондензатор

Разопакован. Не съдържа инструкции на чешки език. Повредена опаковка.

Подновете стоките. Възможно е да има леки козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Авилет
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби