Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Оригинален вермилион червен 2.5л ZO_9968-M6270 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Оригинален вермилион червен 2.5л

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2785463

Нормална цена:
45,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
26,00 лв.
Остават:
5 бр

Описание на продукта

Детайли

LUXOL Оригинал
Новата формула има подобрени свойства като повишена водоотблъскваща способност, висока адхезия на следващото покритие, механична устойчивост, а също и дълбоко проникване. Благодарение на новата кремообразна консистенция се разнася по-добре и се нанася лесно. Глазурата се откроява с трайни цветни нюанси с матово сатенено излъчване. Покритието не ограничава дишането на дървото, а благодарение на намаленото съдържание на VOC е и по-екологично. Тънкослойният лак Luxol Original е подходящ за покриване на всички строителни елементи или дървени конструкции като огради, врати, перголи, градински мебели, облицовки на къщи, капаци, вили, вили и други дървени конструкции в екстериора. Глазурата е добра и за боядисване на закрито, защото има минимална миризма и изсъхва по-бързо.

Инструкции за употреба:
за външни покрития се препоръчва импрегниране на основата с фунгициден импрегнант LUXOL IMPREGNACE. Нанесете Luxol Original върху суха и почистена повърхност. Отстранете всяка черупка. Разбъркайте добре съдържанието преди употреба. Да не се разрежда. Нанесете LUXOL ORIGINAL с четка по посока на влакната. Нанесете покритието при стабилно и сухо време. Нанесете 1-2 слоя на закрито. Нанесете 2-3 слоя, за да създадете дълготрайна защита на открито. Интервалът между нанасянето на отделните слоеве е 8-14 часа. Изсъхва на допир след около 3 часа, изсъхва след 24 часа. Внимателно шлайфайте боята, преди да нанесете следващия слой. Нанасяйте LUXOL ORIGINAL при температури 5-30°C и относителна влажност под 85%. Ниската температура и високата влажност могат значително да повлияят на сушенето. Измийте работните инструменти с технически бензин или разредител S6006. Отстранете възможно най-много боя от четката преди почистване. ВНИМАНИЕ: оплаквания относно цветови нюанси ще бъдат признати само ако е направено пробно покритие преди изпълнението и това е било рекламирано при нас. При използване на една и съща производствена партида се гарантира същият цветови нюанс. Препоръчваме да смесите цветовите нюанси на различните партиди в по-голям съд преди нанасяне. Безцветният нюанс не е подходящ за външна употреба. Видът, повърхността и предишното покритие на дървото оказват влияние върху получения нюанс на покритието, затова препоръчваме извършването на пробно покритие преди окончателното нанасяне. Предайте неизползвания продукт или празната опаковка с остатъци в пункт за събиране на опасни отпадъци или го предайте на лице, упълномощено да работи с опасни отпадъци. Не използвайте празни контейнери за съхранение на храна.


Повърхностно покритие:
скучен

Препоръчителен брой слоеве:
интериор: 1-2 екстериор: 2-3

Приложение:
четка

Инструменти за почистване:
с обикновен синтетичен разредител

съставки:
базирани на разтворител

Време за съхнене:
суха на допир: 3 часа шлайфане/втори слой: 8-14 часа суха: 24 часа

Срок на годност:
Да се съхранява на сухо място, в затворена оригинална опаковка при температура от + 5 до + 30 °C. Пазете от замръзване. Консумирайте в рамките на 5 години от датата на производство.



LUXOL Original е тънкослоен байц за декоративни покрития върху дърво със защита от атмосферни влияния и UV радиация.

Срок на годност: 02.2028 г

Допълнителна информация

срок на годност 02.2028 г
Производител Луксол
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби