Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 3 дни
  • Преса за коса Pro - Sleek and Curl S6505 ZO_241273 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Преса за коса Pro - Sleek and Curl S6505

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Изцяло проследима пратка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2786629

Нормална цена:
85,00 лв.
Остават:
3 бр
НАМАЛЕНИЕ:
55,00 лв.
Остават:
3 бр

Описание на продукта

Детайли

Преса за коса - керамична повърхност на плочите, ширина на плочата 25 mm, температурен диапазон от 150 до 230 °C, време за нагряване 15 s, бързо нагряване, автоматично изключване, регулиране на температурата, светлинна сигнализация, подходяща и за създаване на вълни, дисплей с подсветка, лилав цвят, защитно заключване, мрежово захранване, включена кутия за съхранение
Пресата за коса ви дава свободата да създавате прави и гладки прически, както и красиви пухкави вълни с едно устройство. Това устройство е всичко, от което се нуждаете, за да създадете голяма гама от стилове. Той е от новото поколение Pro гама на Remington, революционна гама, която ще ви гарантира мека коса, бликаща от блясък и жизненост при всяка употреба.

Ако искате права коса един ден и подскачащи вълни на следващия , PRO-Sleek & Curl е единственият помощник, от който се нуждаете, за да постигнете перфектни резултати като в салон.

Благодарение на дългите и тесни пластини, ютията се плъзга идеално гладко по цялата дължина на косата, докато извитите ръбове спомагат за постигане на естествено извити вълни . В допълнение, ютията е снабдена с практични канали, благодарение на които косата остава между работните повърхности и ви дава максимален контрол върху оформянето.

Тази многофункционална ютия разполага с изключително подобрена керамична повърхност, която сега е 75% по-гладка за още по-добри резултати при гладене. По-гладките пластини се плъзгат лесно по време на стилизиране и осигуряват равномерно разпределение на топлината, за да се избегнат повреди и счупвания. Който и стил да изберете, резултатът ще бъде красива, съживена и здрава коса.

Ютията ви помага да поддържате настройката на температурата под контрол с диапазон от 150°C до невероятните 230°C . Благодарение на бързото нагряване, той ще бъде готов за употреба след 15 секунди . Цифровият контрол на температурата на дисплея ще ви помогне да намерите перфектната настройка на температурата според вашия тип коса. Искате да поддържате ютията си хладна? Натиснете бутона минус многократно, за да намалите температурата. Заключете избраната температура благодарение на функцията за заключване, която предотвратява случайни промени в температурата по време на стилизиране.



Преса за коса - повърхност на керамична плоча, ширина на плочата 25 mm, температурен диапазон от 150 до 230 °C

разопакован

Подновете стоките. Може да има леки козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Ремингтън
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби